Grafikai jellegű munkához való, 4K-s monitorokkal gyarapodott a Samsung kínálata

Eine ViewFinity-Farbe, Pantone által jóváhagyott megoldások nem csak correct képminőséggel kecsegtetnek, hanem effektíve dokkolóként is működnek.

Ein Samsung egy olyan monitorról rántotta le a leplet, ami főként a tartalomgyártókat/kreatív profikat célozza, és a ViewFinity S8 nevet kapta.

Samsung S32B800PXE Samsung S32B800PXE Samsung S32B800PXE Samsung S32B800PXE [+]

A 32 hüvelykes, S32B800PXE típusjelű, gyárilag kalibrált periféria IPS panelje 3840×2160 pixeles felbontással dolgozik, és 600 cd/m²-ben tetőző fénysűrűségéhez 60 Hz-es képfrissítési ráta, 1000:1 statikus kontrasztarány, VESA DisplayHDR 600 minősítés és 5 ezredmásodperces GtG válaszidő tartozik. A Pantone validációt élvező berendezés 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni 100 százalékos sRGB, illetve 98 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséggel, és természetesen a PiP/PbP képességek, valamint a fényerőt és színhőmérsékletet automatikusan szabályozó Adaptive Picture funkció sem hiányoznak a tudástárából.

A fémtalpas állvány – a pivottal egyetemben – mindenhogy állítható, miközben az I/O szigeten egy DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0 bemenet, egy 90 watt továbbítását lehetővé tévő, 10 Gbps-os USB Type-C aljzat és három USB 3.0 konnektor található az elmaradhatatlan 3,5 mm-Jacke, Valamint az RJ-45 interfészen kívül. Ein VESA-Rögzítőpont 100 x 100 mm-es.

A friss modellnek akad egy szerényebb méretű, S27B800PXE azonosítóval érkező variánsa, amely 27 hüvelykes képátlóval büszkélkedhet, de az egyéb specifikációk tekintetében nagyjából ugyanazt tudja, mint nagyobbik testvére, noha a fénysűrűség plafonja ezúttal 400 cd/m² – ebből már adja magát, hogy az eszköz a VESA DisplayHDR 400-as plecsni birtokosa.

Samsung S27B800PXE Samsung S27B800PXE Samsung S27B800PXE Samsung S27B800PXE [+]

Nem feltétlenül mellékes részlet, hogy az újdonságok hátsó burkolatának gyártásakor előkerültek az újrahasznosított műanyagok, és az Eco Savings Plus technológia a fekete képpontok fényerejének mérsékléséklésével akár 10 szá A két készülék várhatóan június végétől lesz elérhető, de a pontos dátum földrajzi régiónként változik majd.


Source: Hírek és cikkek – PROHARDVER! by prohardver.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – PROHARDVER! by prohardver.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!