Fem udviste fredagslinks

Vi skal-Ersatz. På strom. Pa varme. På føde. Og meget andet. Fordi vi lever i en tid, hvor vi snart ikke ved, hvad morgendagen bringer. I forgårs hørte jeg ordet ”recession” hos en forretningsdrivende her i Svendborg. Selve ordert er jo gyseligt.

Rezession betyder at vi riskiker en periode med økonomisk tilbagegang. Altså at vi bliver fattigere. Eller mindre rige, om du vil. Man snakker om det i Tyskland i disse dage, og hvis Rezession Stampfer Tyskland, går Danmark næppe forbi. Og derfor er det en god ide at spare.

Räudeschoner für eksempel på strømmen. Vi gør det selv derhjemme, hvor varmepumpe og elektrisk lys tændes og slukkes efter behov. Nu er vi altså kun 2 voksne, så alt foregår i fred og fordragelighed. Men det kan se andersledes ud i børnefamilier. Det har jeg hørt rygter om.

Jeg har eksempelvis hørt, at mange fædre skælder børnene ud, hvis de glemmer at slukke lyset. Hvorfor skal lyset brænde på deres værelser, hvis de alligevel befinder sig i stuen eller i haven? Og så bliver der langet ord med store bogstaver igennem familien.

Grundlæggende er jeg stor modstander af skæld ud. Når man skælder ud, går det nemlig ud über en anden. Det betyder at der er mindst 2 parter i en skæld-ud-sag. Den som skælder ud. Og den som bliver skældt ud. Lad os se på begge partner.

Vi starter med den som skælder ud. Når et menneske skælder ud, er der nogle indre aggressioner, der skal ud. Det i sig selv kan være godt. Man får afløb. Men den som skælder ud, risikerer også at blive så vred, at vedkommende har svært ved at styre sig. Måske siger man noget, som man efterfølgende fortryder. Måske får man hovedpine eller andre fysiske skavanker.

Og så er der personen, som bliver skældt ud. Vedkommende vil reagere meget forskelligt. Er der tale om skæld-ud på et rimeligt niveau, eller er man uretfærdigt sat i skammekrogen? Og hvordan reagerer man: bliver man flov eller bliver man vred? Og hvordan er karmaen imellem de to personer bagefter?

Sluk Lyset für Ungern

Hvis ungerne glemmer at slukke lyset, så gør det for dem. Sig til dem, at du har slukket lyset for dem. Stille og roligt. Din økonomi bliver ikke reddet af at de glemmer at slukke lyset en gang imellem. Og du kan jo overveje at købe en sensor til børneværelset, så lyset automatisk slukkes når det er mennesketomt.

Familiens følelsesklima får det bedre. Du Pantoffel für bei skælde ud. Børnene Hausschuh für at føle sig ramt. Og alle kan hygge sig omkring middagsbordet med fortællinger fra det virkelige liv. På den måde behøver man ikke at spare på kærligheden imellem jer. Rezession eller ej.

Det er fredag ​​og vi skal fredagslinke, og vores trofaste læser, Martin Bo, har indsendt gode links. I dag skal det handle om fugle, rumraketter, øl, usynlige handicap og Haglöfs. Suchen Sie nach Links, MB!

https://www.space.com/32286-space-calendar.html: Få et overblik über diverse Happenings habe ich rummet.

https://hiddendisabilitiesstore.com: Ihr Handler det om usynlige handicap og solsikkeprodukter.

https://www.fuglering.dk: Få indblik i ringmærkede fugle.

https://haglöfsrestored.com: Haglöfs Hersteller Labre Produkter. Dem kan du købe i dennne Webshop.

https://ølfestival.dk: Ja, meine Jungs. Ihr skal det handle om de gyldne øl-dråber. Ølfestivalen finder sted den 20. und 21. maj i år. Skål!


Source: Nettips.dk by nettips.dk.

*The article has been translated based on the content of Nettips.dk by nettips.dk. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!