Félmilliárd dollár értékű kábítószert égettek el

Mianmar;kábítószer;junta;ENSZ;

2022-06-26 17:32:00

Szakértők azért kételkednek az országot vezető junta eredményeiben.

Félmilliárd dollár értékű kábítószert égettek el Mianmarban – közölték a hatóságok vasárnap, miközben az ENSZ arra figyelmeztetett, hogy a metamfetamin-gyártás rekordmagas a térségben.

A hatóságok bejelentése szerint közel két tonna heroint és 630 millió adag metamfetamint égettek el Rangúnban. Több szakértő mindazonáltal úgy véli, hogy az országot vezető junta nem törekszik komolyan a probléma megfékezésére, és az országban a tavalyi államcsíny óta uralkodó anarchia éppen hogy jó Feltételeket biztobsít a k.

Az ENSZ a múlt hónapban tette közzé a jelentését, amely szerint egymilliárd metamfetamin tablettát koboztak el Kelet- és Dél-Ázsiában tavaly, ami rekordnak számít. Ez a mesterségesen előállított kábítószer a legkárosabb diszkódrogok egyike, és a térség első számú metamfetamin-forrásának az észak-mianmari San államot tekintik.


Source: Népszava by nepszava.hu.

*The article has been translated based on the content of Népszava by nepszava.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!