Et Tu, Samsung? – Mobilarena Okostelefon hír

Ein Galaxy M13 5G új variáció lehet régi témára.

Pár órája számoltunk be a Galaxy F13 indiai érkezéséről, ami igazából nem más, mint egy Galaxy M13, csak nagyobb teleppel, ami nagyon hasonló, mint a Galaxy A13, és máris itt a következő, laza rokonságról árulkodó hül a: k Galaxy M13 5G. Igen: a Samsungnál is megy a legózás a nevekkel és alkatrészekkel, hogy legyen egy kis képzavar, mindazonáltal a közelgő ajánlat kifejezetten olcsó jövevénynek tűnik 5G vonalon – a MySmartPrice szerint osztozkodva a Galaxy A13 5G tudás.

Ein Galaxy A13 5G
Ein Galaxy A13 5G (für: Android-Autorität)

Az M13 5G korábban amúgy már futott egy kört a TÜV Rheinlandnál, és ehhez tudjuk társítani a következő, meglehetősen ismerős specifikációt, így a Dimensity 700 chipet, a 6,5″-es HD+ PLS panelt várhatóan 90 Hz a-en, vagyz a-en 50 Megapixel főkamerát.Ezt mind felkínálja a Galaxy A13 5G is, akárcsak a Type-C porton, 15 watton tölthető, 5000 mAh-s telepet, szóval ha lesznek is különbségek, aligha ígérkeznek nagynak.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!