El servei d’Aula d’Estudis amplia el seu horari nocturn a la Biblioteca Martorell

Vom 9. Mai bis zum 22. Juni, es en marxa l’Aula d’Estudis a la Biblioteca Martorell. En aquesta ocasió, el servei es durà a terme durant 45 dies seguits perquè els estudiants de totes les edats preparin els exàmens o treballs de final de curs. L’horari s’ha ampliat de 10.00 a 14.00hi de 16.00 a 00.00h, de dilluns a diumenges.

Les regidories de Cultura i de Joventut de l’Ajuntament de Martorell tornen a posar en funcionament l’Aula d’Estudis. „Un lloc incomparable, amb un ambient de treball extraordinari, taules i espai suficient per treballar amb llum i climatització òptima, per a que la gent hi estigui a gust“, destaca la tècnica de la Biblioteca Martorell, Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca

L’Aula d’Estudis va destinada a la preparació dels exàmens i treballs de final de curs dels estudiants, tant dels instituts, universitats o provinents de serveis formatius de persones adultes. „La Biblioteca s’obre a gent de totes les edats, que necessiten un ambient de treball per preparar-se la recta final del curs 2021-22“, comenta la bibliotecària.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca

L’Aula d’Estudis facilita unes instal·lacions equipades amb WiFi, endolls per ordinadors portàtils i tablets, mobiliari i il·luminació còmodes, i bona climatització. Es tracta d’un servei que es duu a terme dos cops l’any: just després de les vacances de Nadal i abans de les d’estiu.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!