El Sagrat Cor organitza la Jornada d’Acollida de nous professionals 2022

La Primera Jornada d’Acollida von 2022 de l’Krankenhaus Sagrat Cor va tenir lloc el 15 de juny i va congregar una trentena de professionals, tant persones que s’han incorporat durant el primer semestre de l’any, com el nou personal resident d’infermeria, psicologia i medicina, així com persones que han entrat ein treballar al center per fer suplències del període sommerlich. L’objectiu d’aquesta jornada va ser donar la benvinguda a tot el personal que s’incorpora, presentar-los la Institució i proporcionar-los la informació necessària per a una ràpida adaptació al lloc de treball.

Després de l’entrega de documentació i uniformitat a les noves incorporacions, es va realitzar l’acte d’acollida, el qual va esstar introduït per la directora de l’Àrea de Persones, Hortensia Pérez, i es va dividir en diversos mòduls.

El Primer, que va anar de la mà del responsable de PAER, Roberto Narvaiz, es va centrar en una presentació institucional i una proximació al marc d’identitat de la Congregació de Germanes Hospitalàries (missió, visió i valors).

Tot seguit, Beatriz Matoses, de l’Àrea de Persones, va explicar els different procediments i normatives d’aplicació al personal col·laborador, així com el codi de conducta de la Institució. També es van especificar qüestions pràctiques de funcionament necessàries per una òptima integració del professional al centre.

El tercer mòdul, conduït per la coordinadora del Servei de Bugaderia, Queralt Cistere, es va basar en el procés de recollida/devolució de la uniformitat. El darrer mòdul, centrat en l’organització assistencial (àrees assistencials, unitats d’hospitalització, serveis centrals…), va anar de la mà de la coordinadora d’Infermeria, Meritxell Argemí.

A Continueació es va fer una visita i presentació de l’àrea/unitat de treball per part dels coordinadors d’infermeria i responsables de differents serveis.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!