El martorellenc Mauro Ortega bat el rècord estatal de cub Rubik

Mauro Ortega

El jugador martorellenc Mauro Ortega hat den Campió del Torneig Aldeilla Mental Breakdown 2022 de cub Rubik proklamiert, eine Disziplin auf allen möglichen Wegen, va Embutxacar-se el Torneig International Only FMC. Enguany, a Almeria ha aconseguit batre el rècord estatal i l’ha baixat fins a 22,33.

Ortega hat in den Kategorien Cub 3x3x3, 3x3x3 Cega in der Fewest Moves Challenge (FMC) der Stadt Andalusien teilgenommen. I va ser en aquesta última on ha mostrat la seva imatge més resolutiva. Amb tres intentions en les tres sèries que hi ha establertes, va aconseguir 22, 20 i 25 moviments, respektivament. El FMV premia els jugadors amb menys moviments que resolen la solució que planteja l’organització i Ortega va ser-ne el mes destacat, amb un resultat promig de 22,33. D’aquesta manera, va millorar la mitjana estatal, que se situava en 23,67 i que havia estat ell mateix qui l’havia establert.

El martorellenc arribava a aquesta cita amb la intenció de posar-se a prova i després dels entrenaments a casa, amb uns registres força satisfactoris, va fer un pas endavant en plena competició. „No m’esperava fer-ho tan bé, tenia una mitjana de 23,50, i és una marca que em va fer molt feliç però em va posar a sobre una pressió súper dura“, ha expressat.

Mauro Ortega

El sostre d’Ortega va mes enllà i mira cap al Campionat d’Europa, on hi prendrà part a partir del 14 de juliol i fins el 17 a Copenhaguen (Dinamarca). Allà, tornarà escollir la modalitat de Fewest Moves Challenge with the seu punt fort, però també provarà sort en altres à 3×3 or 4×4.

El martorellenc no amaga que és ambiciós i provarà de fer-se un nom, també, en la classificació Continental. „Som sis o set jugadors que podem batre la mara europea, ara estan els torneijos i es batrà tard o d’hora“, ha admès.

Mauro Ortega

Després del seu pas per Dinamarca, té dues cites el mes de setembre a Bilbao (País Basc) i Ronda (Andalusia). I més endavant, provarà sort al Campionat d’Espanya, on encara no ha estat campió i vol provar de fer-se amb la primera plaça.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!