Ein Samsung Galaxy Z Fold4 főkamerája ist ismerős lehet


Újabb, nem is akármilyen kamerát vehet át a Samsung S22 szériától a gyártó hajtogathatós okostelefonja.

Rögtön az év második hónapjában láthattuk már, hogyan nézhet ki a Samsung következő hajtogathatós telefonja, a Galaxy Z Fold4, aztán picit később ismét életjelet adott magáról az állítólagos készülék.

Nem olyan rég pedig újabb fontos infómorzsákkal szórt meg minket az internet, ami alapján most már azt is gyaníthatjuk, hogy a gyártó újrahasznosítja majd a Galaxy S22 és S22+ mobilokban megtalálható telefotós lencsét.

Közben megint felröppent eg pletyka, miszerint a Galaxy Z Fold4 már egy 108 megapixels főkamerával rendelkezhet, ami ráadásul pont ugyanaz a HM3-as szenzor lehet, amit a Galaxy S22 Ultrába is belepakolt a Samsung. Az infót egy megbízhatónak bizonyult szivárogtató, Dohyun Kim szállította, szóval az mindenképp biztosabbá teszi a helyzetet, hogy ezúttal nem egy kétes hírnevű fórum a forrás.

Az pedig egyértelműen jó hír, hogy a jelek szerint a Samsung tanult a korábbi hibájából, és az új összecsukható mobilját már nem olyan kamerákkal fogja felszerelni, amelyek elmaradnak a flagshipekbe rakott lencséktől. Feltéve persze, ha igazak az értesülések.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.


Source: PC World Online Hírek by pcworld.hu.

*The article has been translated based on the content of PC World Online Hírek by pcworld.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!