„Duminică sa dus la ultimul înot“


März, 05. Juli 2022, um 14:07 Uhr

1103 citiri

Rodica și Gheorghe, părinții Roxanei Donisan, românca de 44 de ani ucisă de un rechin în Egipt, au relatat pentru monitorulsv.ro detalii despre tragedia petrecută cu fiica lor.

Românca ucisă de rechin în stațiunea Hurghada de la Marea Roșie, într-o stațiune din Egipt, era originară din județul Suceava. Roxana Donisan, funcționară la Direcția de Finanțe, își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă.

Femeia Lipsea de două zile din hotelul de 5 stele din Egipt în care se cazase, au declarat surse din stațiunea de la Marea Roșie, unde a fost ucisă de rechin.

„Îi plăcea foarte mult în Egipt, la Hurghada. Înainte de pandemie a făcut filmări cu delfini, scufundări… Azi (luni – nr) trebuia să se întoarcă și duminică sa dus să înoate. Când am văzut la televizor știrea cu rechinul mi-a sărit inima din loc. Am rugat-o pe o vecină care are un telefon performant să-i trimită un mesaj. Na mai raspuns. Emilia, vecina, ma liniștit, că probabil nu a luat telefonul la plajă, că nu merge internetul…ce să nu meargă…Joi am vorbit ultima dată cu ea…Duminică sa dus la ultimul înot și sa dus la moarte“, spune Mama Roxanei.


Source: Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com.

*The article has been translated based on the content of Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!