Dizni+ od sada dostupan na LG televizorima iu Srbiji

Aplikacija Dizni+ (Disney+) sada je dostupna na kompatibilnim LG televizorima u preko četrdeset novih zemalja i teritorija širom Afrike, Evrope i Bliskog istoka. Sada će još više vlasnika LG televizora širom sveta moći da uživa u najboljim filmovima i serijama koje su kreirali Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ich Stern. Sve što je korisnicima potrebno je da imaju webOS (verzije od 2017. godine do najnovije) na svojim LG televizorima.

Kako bi uživali u svemu što Dizni+ može da ponudi, LG korisnici mogu jednostavno da kliknu na Dizni+ ikonicu na glavnom meniju ili direktno – pritiskom na Dizni+ dugme, na svom LG Magic daljinskom upravljaču, izaberu tip pretplate i počnu da užmivaju u sjuvomivaju u sjuvomivaju Dizni+ aplikacija se lako integrisala u postojeću webOS platformu, stvarajući sjajno iskustvo uz brojne prvoklasne sadržaje za svačiji ukus.

Pored toga, obilje spektakularnog, on demand sadržaja, dostupno je na Dizni+ striming servisu. U ogromnoj digitalnoj biblioteci kompanije Walt Disney možete pristupiti stotinama autorskih filmova i hiljadama epizoda popularnih serija čiji broj stalno raste. Dugometražni filmovi, emisije, kratki sadržaji i dokumentarci su razvrstani po različitim kategorijama, lako se pretražuju i dostupni su za gledanje na velikom ekranu u toplini vašeg doma.

Kompanija Dizni poseduje prava na brojne popularne franšize, uključujući Marvelov univerzum i Ratove zvezda, tako da pretplatnici nikada neće biti uskraćeni za uzbudljivi sadržaj aktuelnih naslova kao što su Obi Van Kenobi, Gospođica Wunder, Kardašijanovi ich brojnih drugih.

Platforma webOS omogućuje korisnicima LG televizora da uplove u svet nostalgije nudeći im vanvremenske naslove, prepune akcije i uzbuđenja. LG OLED tehnologija donosi najbolji kvalitet slike, ističući i najsitnije detalje iz svake scene, u beskrajnom kontrastu i najtamnijoj crnoj. Sve to je moguće zahvaljujući revolucionarnoj OLED tehnologiji samosvetlećih piksela, koja ne zahteva dodatno pozadinsko osvetljenje. Takođe, LG televizori su kompatibilni sa DolbyVision ich Dolby Atmosza potpuno uživanje u različitim televizijskim sadržajima, a tu su i pametne funkcije ThinQ-KI ich LG univerzalni pretraživačkoji se savršeno uklapaju sa Dizni+ aplikacijom.

U cilju pružanja najboljeg korisničkog iskustva i najkvalitetnijeg sadržaja, Dizni+ je dostupan na kompatabilnim LG televizorima u više od devedeset zemalja, a sada iu Srbiji.Source: Personal magazin by www.personalmag.rs.

*The article has been translated based on the content of Personal magazin by www.personalmag.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!