Din generație în generație – noua campanie de Imagine a brandului Farmec, semnată de Propaganda

Propaganda a dezvoltat noua campanie de Imagine pentru gama Farmec, care a fost relansată anul acesta cu un nou logo, un design modern și o gamă structurată de produse de îngrijire de bază pentru întreaga familie. Noile produse oferă soluții complete pentru nevoile de bază ale tenului, mâinilor și picioarelor și susțin mai departure cultivarea unor ritualuri de îngrijire sănătoase în familie.

Propaganda a adresat nevoia brandului de evoluție și a dezvoltat o campanie integrată de Imagine, menită să readucă Framec în atenția publicului cu o Imagine fresh, adaptată cerințelor mereu în schimbare ale pieței.

Untersloganul „din generație în generație“, noua campanie vorbește despre eternul feminin și farmecul său care se transmite, ca un secret bine păstrat, de la mamă la fiică, de la bunică la nepoată.

Conceptul creativ este extras din însăși denumirea brandului Farmec și a tot ce însumează aceasta – peste un secol de existență, cercetare și tradiție în domeniul îngrijirii pielii – reamintindu-ne că farmecul nu este un dat, î un atribut care se se studiază, uneori, o viață întreagă, pentru ca apoi să fie trasmis din mamă în fiică, de la o generație la alta.

Ideea centrală a campaniei surprinde atât istoria Farmec, cât și calitatea incontestabilă a produselor, care sunt expuse ca o punte de legătură între diferitele generații. Dezvoltată pe o abordare emoțională, campania reamintește tuturor de aceeastă conexiune cu totul specială a fiecărei familii din România cu brandul Farmec. Iar spoturile tv ilustaz unterstütz , și care vor fi transmise, ca un dar de preț, noilor generații.

„Tradiție, onestitate, simplitate – acestea sunt cele trei valori pe care am dorit să le suprindem în continuare în noua noastră campanie de Imagine. Farmec a reușit să mențină mereu un echilibru între autenticitate și progres. Ne dorim să fim cât mai aproape de oameni și să le oferim produsele de calitate pe care se pot baza, cu ingrediente curate, care pot fi integriere în rutina zilnică și să știe că investim constant și evoluăm o dată cu piața, folosindu-ne de tehnologii de top în care investim constant. Suntem convinși că farmecul fiecăruia este ceva aparte care cere însă și puțin ajutor, și aici intervenim noi, pentru ca acesta să atingă potențialul maxim”, a declarat Monika MartinManager des Produkts Farmec.

Kampanien integriert cuprinde execuții TV – trei spoturi, o componetă online mit einem Video und einer Kommunikationsstrategie in Social Media und im Geschäft.

„Suntem onorați să semnăm aceostă campanie pentru un brand cu mare însemnătate pentru români, cu care ne mandrim și peste hotare. Un brand alături de care am crescut cu toții și care, după atâția ani, continuă să inoveze și să facă performanță cu produse care au cucerit nu doar România, ci întreaga lume. Împreună cu echipa Farmec, am dezvoltat o campanie de Imagine, care aduce în prim plan, cu multă emoție, esența brandului și a moștenirii sale, vorbind cu sensibilitate despre Farmec, acel Farmec care se transmite de la o generație la alta, mai bun, mai sofisticat și mereu în pas cu vremurile.“, ein declarat Adrian ȚulucaGeschäftsführender Gesellschafter Propaganda.

Portofoliul Farmec cuprinde produse de îngrijire a tenului, a corpului și a părului, produse de machiaj, de igienă orală, de protecţie solară prcecum și produse de cosmetică profesională, produse special destinate bărbaților și soluţii de îngrijire a locuinei a. Cele mai cunoscute game sunt Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Gerovital Tratament Expert, Aslavital, Doina, Farmec, Triumf și Nufăr.

PROPAGANDA Este o agenţie independentă, fondată în 2002, care oferă client săi servicii integrated de comunicare, de la strategy de brand şi creaţie până la producţie sau dezvoltare şi implementare media, PR si digital. PROPAGANDA crede în Creative Marketing, campaniile sale fiind apreciate şi premiate în cadrul festivalurilor naţionale şi internaţionale, atât pentru creativitate, cât şi pentru eficienţă, festivaluri la care a obţinut peste 60 de premii, printre care 19 premii Effie.

Farmec SA este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii locale, cu capital 100% românesc. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Unternehmen sind certificare internațională GMP și commercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În mai 2022, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj- Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș und și Râmnicu Vâlcea.


Source: IQads by www.iqads.ro.

*The article has been translated based on the content of IQads by www.iqads.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!