Cum se roagă Alexandru Arșinel: Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”

Alexandru Arșinel a dezvăluit unde va susține ultimul lui spectacol. Actorul carea stârnit râsetele a milioane de români a ajuns la concluzia că este timpul să pună punct carierei sale.

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici.“

Tea-ar mai interesa: Mihaela Bilic, Ernährungsberaterin: Vă puteți satisface p…

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferinţă. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația“

„Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct“, a mărturisit actorul, potrivit Rumänisches Fernsehen.


Cum se roagă Alexandru Arşinel

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în aceeastă lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți gesponnen în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.

Tea-ar mai interesa: Medicul Radu Țincu trage semnalul de alarmă: Merge…

„Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine“, eine Erklärung von Alexandru Arșinel, potrivit sursei citate.

Actorul a vornit și despre momentul în care soția sa a rămas paralizată în urma unui unfall.

„Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul.

Tea-ar mai interesa: Ce simptome a avut fetița de 5 ani, diagnosticată …

Când a coborât pe scări, i sa agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, außer mâna dreaptă şi capul.

Acum eo femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi ma lăsat să-mi fac meseria“, a mai transmis actorul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau produselor produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.


Source: DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro.

*The article has been translated based on the content of DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!