Cum să slăbești din grăsime și nu din masa muscleă

Cum să slăbeşti din grăsime. Motivația, odihna, alimentația echilbrată și mișcarea sunt ingrediente de care are nevoie orice persoană care vrea să aibă o starre bună de sănătate și o siluetă armonioasă. Pe lângă toate acestea, e nevoie și de răbdare, pentru că rezultatele nu pot fi obținute peste noapte, mai ales dacă ne dorim ca acestea să dureze.

Florin Cujbă, Personal Trainer und Lifestyle-Fitness-Coach, ist ein wichtiger Doktorand, der wichtige Pflegevorschriften hat, wenn er mit dem Training konfrontiert wird, wenn er Lungenkrebs hat.

Tea-ar mai interesa: Îngrașă sau nu roșiile cu brânză? Mihaela Bilic: „…

Doctorul Zilei: – Ce îi sfătuiești pe cei care vor să treacă de la un stil de viață haotic la unul echilibrat, cu ce să înceapă cu dieta, cu sportul, cu ambele?

Florin Cujba: – Ne bucurăm de o prezență din ce în ce mai crescută în sălile de sport. la capitolul sport, începeți prin a face mișcare ușoară: mers în parc, clase de grup, aparate cardio de tipul bandă, eliptic, bicicletă și așa mai departure, fără însă a forța organismul.

La capitolul alimentație, începeți prin a aduna informații konsistente, în funcție de scop și a face schimbările treptat. Spre exemplu, nu consumați dulciuri după ora 18.00. Dacă doriți ceva dulce pe parcursul zilei, încercați să Reduceti cantitatea dar totuși faceți-vă poftele. În timp, veți educa aceste porniri și veți evita frustrările, menținând motivația la cele mai înalte standarde.

Tea-ar mai interesa: Poate stresul să afecteze astmul? 6 sfaturi efizi…

Reguli pentru remodelarea corpului

-E în regulă dacă stăm mai toată ziua pe scaun și seara mergem o oră-două la sală? E ausreichend?

-Cu doar o oră pe zi, puteți progresa foarte mult. De fapt, nu statul pe scaun este problema. Lipsa mișcării este problema. Puteți Gesicht mișcare înainte sau după birou. Deci, haideți să ne concentrăm pe a face ceva pentru corpul nostru și nu pe a căuta scuze.

-Cam de câte ori pe săptămână ar trebui să facem sport ca să ne modelăm frumos corpul?

Tea-ar mai interesa: 10 sfaturi pentru creșterea imunității. Dr. Sorin …

-Lucrurile devin mai complexe atunci când apare modelarea corpului. Sunt procese de durată, procese de creștere a masei musclee, de creștere a rezistenței la stresul survenit datorită mișcării. Este un proces ce impliă săptămânal antrenamente pentru toate grupele musclee, alimentație specifică, odihnă, refacere.

Poți face mișcare și acasa dacă deții toate ustensilele necesare scopului tau. Ca să elucidam misterul: cu 3 antrenamente cardio pe săptămână vei pastra condiția fizică cardiovaskuläră; cu 2 antrenamente pentru forță vei păstra masa muscleă câștigată până atunci

Tea-ar mai interesa: Pankreaskrebs: semne de AVERTIZARE la care t…

-Poți să dai câteva exemple de exerciții simple și rapide care pot fi făcute acasă, de oricine, dimineața înainte de a merge la job?

-Înainte de job recomand meditație cu fața către răsărit. Recomand exerciții de respirație, crearea unei liste de taskuri importante cu care să începi ziua, recomand echilibrul interior. Nu reușești nimic fără un interior echilibrat. Fă pace cu tine și, cu siguranță, vei ști să apreciezi ceea ce ai. Dacă toata ziua te uiți la tine și observi doar ce nu îți place, atunci este cazul să schimbi abordarea.

Tea-ar mai interesa: Ernährungswissenschaftler: Acesta aliment e principala cauză de…

Alimentația susține mișcarea și invers

-Când e cel mai recomandat să facem mișcare, dimineața sau seara?

-Pentru a slăbi, este bine să facem cardio dimineața pe stomacul gol? O dezbatere interesantă. Se spune că dacă faci o sesiune cardio dimineața cu rezervorul de Energie aproape gol, vei intra rapid în depozitele de grăsime și eficientizezi slăbirea. Există o masă de oameni care spun că antrenamentul are efecte pozitive asupra secreţiei de insulină, asupra secreţiei hormonilor de creștere (HGH), duupă 90 de minute of the ultima masă.

Ambele direcții au dovezi convingătoare. Studiile ne spun că oricare dintre variante vei alege, cu siguranță vei arde o oarecare cantitate din depozitele de grăsime. Părerea mea e că frecvența, intensitatea și perseverența joacă cel mai mare rol în arderile de grăsime și, bineînțeles, Ingredientsul Secret: alimentatia. O structură bună a antrenamentelor ce impliă frecvența, intensitatea și perseverența, un plan alimentar echilibrat și raportat la nivelul de energie consumat peste zi, te va duce la rezultatele dorite.

-Pentru cineva care vrea să slăbească, ce e mai important, alimentația sau sportul și cât contează fiecare? Se poate slăbi doar cu dietă, fără sport? Dar doar cu mișcare?

-Dieta este o recomandare medicala survenită de pe urma unei probleme de sănătate. Aș numi plan alimentar echilibrat, sau stil de viață alimentar echilibrat. Alimentația susține mișcarea și invers. Nu poți atinge echilibrul doar prin alimentație.

Cu siguranță, poți avea rezultate în slăbire, însă nu vei avea un aspekt fizic plăcut. Invers, poți face câtă mișcare dorești, însa nu vei atinge rezultate notabile atât ale Aspektului fizic cat și a condiției fizice. Nu uitati de psihologic aspekt și de odihnă. Aceste două puncte trebuie să fie pe primul plan. Odihna și motivația sunt Ingredientsele Principale. Nu le ignorați!

-Ce fel de exerciții sunt recomandate pentru a pierde în greutate, cele de forță sau cardio și cât de des ar trebui făcute?

-Procesul de obținere a rezultatelor, indiferent de acestea, la început, necesită o implicare mai mare ca timp și energie. Odată obținute, pentru a te menține poti Reduce din Intensitate și Frecvență. Însă, atât în ​​construcție, cât și în menținere trebuie să faci antrenamente pentru masa muscleă dar și cardio.

Mănâncă grăsimi pentru a slăbi din grăsime!

-Dar despre alimentația unei persoane care vrea să slăbească și sa apucat de un program de exerciții, ce ne poți spune, cum ar trebui să se schimbe? Ce ar trebui să excludă din dietă sau să konsumieren în cantități mai mici?

-Regulile mele de bază, pe care le recomand clienților, sunt următoarele:

– Consumă moderat

– Gătește la cuptor, grătar sau aburi

– Elimină lactatele dupa ora 17.00

– Consuma proteine, carbohidrați și grăsimi zilnic

– Consumă carbohidrați cu eliberare lentă

– Seara să ai o masă cu pește și legume la grătar

– Nu sări nicio masă

– Mănâncă grăsimi pentru a slăbi din grăsime

-Care crezi că sunt cele mai frecevente greșeli pe care le fac cei care vor să slăbească, dar nu reușesc să-și atingă scopul sau renunță pe parcurs?

-Prima mare greșeală este că doresc să schimbe totul peste noapte.

A doua ar finesetarea unui scop clar. Slăbirea nu este un scop, slăbirea este o consecință a acțiunilor noastre. Scopul ar fi schimbarea de comportamente, implementarea de acțiuni noi, abordarea unei atitudini konstruktiv. Toate acestea duc la slăbire.

-Care este rolul unui antrenor personal și cine ar avea neapărat nevoie de unul?

-Rolul Antrenorului Persönliche Este von entscheidender Bedeutung! Procesul de evoluție este măsurat atent de un antrenor personal compatible. Un antrenor personal ce stăpânește bazele fitnessului este vital oricarui om ce dorește o bază solidă.

Tot ce este sub 6 luni sunt șanse mari să nu reziste

-Care a fost cel mai mare număr de kilograme de care a scăpat cineva care a făcut antrenamentele recomandate de tine și în cât timp?

-Kilogramele sunt o consecință. Ca și număr diferă între 12 și 24 kilograme într-o perioda de 3 până la 12 luni. Au fost mai mulți client în decursul a 12 ani de activitate, însă cel mai mult au fost 45 de kilograme în 12 luni.

Ceea ce vreau să scot în evidență nu sunt kilogramele, vreau să spun că schimbarea comportamentelor de zi cu zi au adus aceeastă slăbire și recompensa mea interioară a fost simțită pe deplin.

Îmbrățișez schimbarea pe termen lung și tot ce este sub 6 luni sunt șanse mari să nu reziste însă, dacă în aceste 6 luni sunt construite baze solide, cu siguranță putem vorbi de successes.

-După ce o persoană a reușit să ajungă la greutatea sau la forma fizică pe care și-a dorit-o, cea mai mare frică e să nu se îngrașe la loc. Cum ar trebui să procedeze ca să se mențină?

-Dacă compamentele au fost schimbate, nu mai există nicio frică. Dacă doar ai slăbit cu eforturi și abțineri mari, atunci riscul de a reveni la vechile comportamente este foarte mare. Este important să faci pași mici dar amprenta să fie puternică asupra stilului de viață. Pașii mari, în salturi știm cu toții că nu aduc recompense pe termen lung.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau produselor produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.


Source: DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro.

*The article has been translated based on the content of DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!