Cum arată noul material revoluționar de 1.000 mai resistent decât aliajele de până acum VIDEO


Sambata, 14. Mai 2022, ora 01:16

0 zitiri

Pentru a contracara provocările formidabile ale misiunilor de lansare în cosmos, Agenția Spațială americană NASA este mereu în căutarea unor soluții inovatoare, care să facă față rigorilor frigului extrem din univers. Astfel, experții săi au dezvoltat un nou material minune, care este de 1.000 de ori mai solid decât aliajele anterioare.

Noul aliaj metalic realizat de NASA va fi folosit în aviație și în explorarea spațiului. El a fost denumit GRX-810 și poate fi clasificat ca un aliaj întărit cu dispersie de oxid și poate rezista la condiții dure înainte de a atinge punctul de rupere, potrivit Interessante Technik.

Pentru descoperirea sa updated, NASA a apelat la modelarea materialelor pentru a determina ce combinații de metale ar oferi rezultatele optime. Înainte de asta, descoperirea unui nou material era un proces de încercări și nereușite, care adesea dura ani de zile de muncă.

Dar acum, prin combinarea modelării materialelor cu imprimarea în 3D, Agenția Spațială din Statele Unite a putut dezvolta mult mai rapid compoziția necesară a aliajului dorit și a putut să-l producă într-o period scurtă de timp.

Enthüllen Sie ein NASA pe Marte: Intrarea într-un posibil tunel secret extraterestru VIDEO

„Ceea ce se obișnuia să dureze ani de zile, acum durează câteva săptămâni sau luni, pentru a face descoperiri“, ein spus Dale Hopkins, direktes Projekt in cadrul Transformational Tools and Tehnologies.

Noul aliaj realizat de NASA poate rezista la peste temperature 2.000 de grade Fahrenheit (1093 de grade Celsius) și este de 1.000 de ori mai haltbar la temperaturi înalte față de materialele de pan acum.

Noul material minune este mai maleabil, dar și cu o flexibilitate de trei ori și jumătate mai mare de a se întinde sau de a se îndoi, înainte de fracturare.

Astronomii au făcut o descoperire unicat: Obiectul spațial ”de aur” din cosmos

„Această descoperire este revoluționară pentru dezvoltarea materialelor. Noile tipuri de materiale sunt mai puternice și mai ușoare și vor juca roluri cheie, deoarece NASA își propune să schimbe viitorului zborului spațial“, ein Spus Hopkins.


Source: Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com.

*The article has been translated based on the content of Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!