Cisco-undersøgelse viser: Hybridarbejde skaber glæde og produktivitet, men medarbejdere savner større fokus på inkluderende arbejdskultur

De seneste to år har muligheden for hjemmearbejde forbedret medarbejderes trivsel, work-life-balance samt produktivitet.

Det viser en ny, global Cisco-undersøgelse med über 28.000 Befragte aus 27 forskellige lande verden over.

Undersøgelsen giver indsigt i, hvordan de ansatte, der kommer fra en bred vifte af brancher og med diverse titler, har oplevet det hybride arbejdsliv under pandemien i 2020 og 2021.

82 Prozent af Respondenten i undersøgelsen Geber udtryk for, at friheden til at arbejde hvor som helst har gjort dem gladere, mens 60 procent har oplevet øget produktivitet.

„Det er klart, at hybridarbejde er kommet for at blive og med god grund. Både medarbejdere og ledere oplever tydelige fordele på tværs af nøgleindikatorer – fra forbedret overordnet medarbejdervelfærd til bedre produktivitet og arbejdsindsats“, siger Anupam Trehan, Seniordirektor in Afdelingen für Mennesker og Kommunikation bei Cisco APJC.

På trods af øget medarbejderproduktivitet og -tilfredshed, så halter det med at kombinere den fleksible arbejdsplads med en inkluderende arbejdskultur, viser undersøgelsen.

Således mener kun en ud af fire medarbejdere, at deres Organization er forberedt på at facilitere en arbejdsplads med frihed til fjernarbejde.

„Det er helt evident, at der skal gøres mere for fuldt ud at udnytte mulighederne for en hybrid arbejdsfremtid. Især i forbindelse med at opbygge en inklusiv arbejdskultur, udtænke strategier for medarbejderinddragelse og implementere teknologisk infrastruktur, der skaber en nærhed og følelse af tilstedeværelse hos medarbejderne, der ikkeam er fysisk til stede på arbejdspladspladspladsplads”, Trehanupenspladspladspladspladsplads.”

Fleksibilitet vejer tungest

Undersøgelsen giver indsigt i, hvad der er nødvendigt for, at medarbejdere og organisator kan trives i den hybride arbejdsfremtid, og her er kodeordet fleksibilitet.

For selvom respondenterne fremhæver en lang række fordele ved at arbejde hjemmefra såsom bedre økonomi, sundere livsstil, mere tid til familien og mindre stres, så mener 71 procent, at ønskescenariet er en kombination af hjemmearbejde og dage på kontoret.

Respondenterne fremhæver engagement, tillid, inklusion samt teknologiske udfordringer med netværk og cybersikkerhed som årsager til, at fuldtid med fjernarbejde på nuværende tidspunkt ikke er at foretrække.


Source: IT-Kanalen by it-kanalen.dk.

*The article has been translated based on the content of IT-Kanalen by it-kanalen.dk. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!