Cele 4 moduri simple, um das Risiko von Lungenkrebs zu reduzieren

Cancerul la plămâni poate fi prevenit aproximativ 80% din timp, konform NHS. Iată cele patru moduri de a Reduce riscul de apariție a bolii mortale.

Chiar dacă cazurile de cancer pulmonar și decesele cauzate de boală sunt în scădere, mai avem un drum lung de parcurs pentru a învinge boala. Din fericire, de cele mai multe ori poți preveni cancerul pulmonar. Cele patru moduri simple de a preveni cancerul pulmonar.

Tea-ar mai interesa: Krebs: până la 70% dintre pacienții cu cancer suf…

Riscul de a dezvolta cancer pulmonar depinde de o serie de factori, de la vârstă și genetische până la factori de expunere și stilul de viață.

Sună înfricoșător, dar nivelul tău de risc este de fapt mai controlabil decât ai crede.

Prevenirea cancerului pulmonar este mult mai bună decât încercarea de al trata, deoarece doar una din 10 persoane diagnosticate cu boala va trăi 10 ani sau mai mult.

Deci, ce schimbări în stilul de viață puteți face pentru a vă îmbunătăți șansele de a evita boala?

Cele patru moduri simple de a preveni cancerul pulmonar

Renunță la fumat

In Marea Britanie, Mai Mult de şapte din 10 Cazuri de Cancer Pulmonar Sunt Cauzate de Fumat.

Tea-ar mai interesa: Adelina Pestrițu, dezvăluiri aufrichtig: „Nu ne-au oc…

Fumatul de țigări este cel mai mare factor de risc pentru cancerul pulmonar, deoarece fumul de tutun conține peste 60 de substanțe toxice și cancerigene diferite.

Potrivit NHS, dacă fumezi mai mult de 25 de țigări pe zi, ai de 25 de ori mai multe șanse de a face cancer pulmonar decât un nefumător.

Dietă

Aproximativ nouă la sută din Cancerele pulmonare sunt cauzate de factori dietetici.

Deși nu există dovezi care să sugereze că un singur aliment cauzează cancer pulmonar, există unele care sugerează că carnea roşie, carnea procesată și consumul de alcool ar putea crește riscul de Cancer pulmonar.

Tea-ar mai interesa: Demență: glicemia crescută poate contribui la Alzh…

De asemenea, ar trebui să evitați să mâncați prea mult zahăr, deoarece nivelul ridicat de zahăr din sânge crește riscul de alte tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de sân și cel colorectal.

Asociaţia Americană a Plămânilor a sfătuit pe toată leumea să mănânce o kantitieren rezonabilă de frupte proaspete, legume şi cereale integrale, male dintre elege de pădure, legumele de culoare verde închis, ovăzul şi peştele pentru a preeni cancerul pulmonar.

Tea-ar mai interesa: Cele două super supplimente Pflegetopf reduzieren Durerea …

Exerciții

Unii experți au susținut că a fi activ nu Reduce riscul de cancer pulmonar, dar alte dovezi sugerează că o face.

Un studiu din 2011 a constatat că activitatea fizică joacă un rol în Reducerea riscului de cancer pulmonar.

De fapt, majoritatea studiilor susțin faptul că activitatea fizică totală și recreativă Reduce riscul de cancer pulmonar cu 20 până la 30% pentru femei și cu 20 până la 50% pentru bărbați.

Tea-ar mai interesa: Milioane de oameni sunt expuși riscului de AVC din…

ÜBERNACHTIUL AR PuteA Îmbunătăţi Funcţia pulmonară, Reduzieren Sie konzentrieren konzentrieren de Agenţi Cancerigeni În Plămâni, Creşte Funcţia Imună, Reduzieren Sie Inflamaţia, Creşte Capacitatea de Reparare A ADN-Ului, Modifică Nellowile Factificului de Creştee Şi Poate Provoca Interacţiuni Gene-Activitieren von FIZICă.


Poluarea și expunerea la locul de munca

Aproximativ cinci la sută din cazurile de cancer pulmonar din Marea Britanie sunt cauzate de radiații ionizante, 13 la sută de expunerea la locul de muncă și opt la sută de poluarea aerului.

Radonul este un gaz radioactiv natural care provine din cantități mici de uraniu prezente în toate rocile și solurile. Uneori poate fi găsit în clădiri.

Dacă inhalați radon, vă poate afecta plămânii, mai ales dacă sunteți fumător.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji prea mult în legătură cu acest lucru, deoarece gazul radon provoacă un număr mic de decese prin cancer pulmonar în Anglia.

Expunerea la anumite substanțe chimice și substanțe utilizate în ocupații și industrii (gândiți-vă că arsenul, azbest, cărbune, silice și nichel) vă poate crește riscul de cancer pulmonar.

Există reglementări în vigoare pentru a proteja lucrătorii împotriva expunerii profesionale la aceste substanțe, așa că, din nou, nu este cel mai mare factor de care să vă faceți griji.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau produselor produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.


Source: DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro.

*The article has been translated based on the content of DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!