Canon predstavlja novu web verziju softvera PosterArtist


Canon Europe predstavio je novu web verziju softvera ‘PosterArtist’, čime olakšava dizajn i štampanje postera unutar firme. Sve što vam je potrebno kako biste započeli pravljenje postera je kompatibilni Canon štampač i pristup PosterArtist sajtu (https://posterartist.canon) na kojem može da se pronađe širok raspon šablona, ​​slika, fontova i Clipart slika i ikona.

Ova besplatna web aplikacija za pravljenje postera kompatibilna je sa širokim spektrom Canon uređaja uključujući Stampace velikog formata imagePROGRAF serije, image Masine za produkcionu Stampu, multifunkcijske uređaje runner serije, svestrane iSENSYS modele, pa SVE tun kućnih štampača i štampača za männlich kancelarije Koji se nalaze u PIXMA i MAXIFY Linija proizvoda.

Hiro Imamura, potpredsednik za marketing i inovacije, digitalnu štamp i rešenja u kompaniji Canon Europe, kommentiert: „Štampani posteri ostaju jedan od najefikasnijih načina za podizanje svesti o proizvodu, usluzi ili događaju. Bilo da je on namenjen za kampanju visokog profila na mestu prodaje, lokalnu zelenu pijacu ili javni događaj, web verzija softvera Sve do sada, klijenti sa željom da naprave postere uobičajeno su morali da investiraju u kompleksne dizajnerske pakete i da utroše značajno vreme u razumevanju kako da ih upotrebe.

Sada, zahvaljujući intuitivenom korisničkom interfejsu softvera PosterArtist, svaki Canon klijent – ​​od profesionalnog grafičkog producerta do kućnog korisnika – može da napravi upečatljive postere, letke i banere, bez obzira na kojem su nivou stručnosti u dizajnu. A zbog toga što softveru može da se pristupi sa bilo koje lokacije, lični i profesionalni korisnici imaju potpunu fleksibilnost u prilagođavanju svojih realizacija postera u skladu sa današnjim fluidnim načinima rada.

Stvarajte originalne postere brzo i jednostavno koristeći Canon štampače

Nova web verzija softvera PosterArtist vodi korisnika kroz faze dizajna i štampe postera, od početka do kraja. Oni koji već imaju jasnu ideju šta bi želeli da dizajniraju, jednostavno mogu da izaberu ‘Poster’, ‘Flyer’ ili ‘Banner’ iz menija za dizajn u aplikaciji. Alternativno, oni koji već imaju zacrtanu namenu na umu imaju opciju ‘Select a theme’ i da odaberu temu poput ‘Retail/Distribution’ (Maloprodaja/distribucija) ili ‘Sale’ (Rasprodaja). Opcija ‘Auto Design’ pomaže u pravljenju postera, letaka i banera „od nule“. Biranjem kategorije kao što je ‘Essen und Trinken’ (Hrana i piće) ili ‘Neu eröffnet’ (Novootvoreno) i unošenjem naslova i slika, moguće je napraviti više opcija dizajna.

Korisnici mogu da biraju iz opsežnog niza dizajnerskih rešenja i slika zahvaljujući tome što PosterArtist ima pristup milionima slika bez naknade koje se nalaze na stok bibliotekama slika (Pexels, Pixabay und Unsplash) ili mogu da uvezu sopstvene slike kako bi ih korisili. Zahvaljujući širokom spektru šablona postera, letaka i banera na raspolaganju, korisnici mogu da prilagode svoje dizajne tako da odgovaraju velikom broju različitih sektora, od maloprodaje i distribucije do ugostiteljstva i obrazovanja.

Dodajte istaknute završne detalje korišćenjem zlatnih i srebrnih efekata tekstura i fluoreszierend mastila

Moguće je upotrebiti zlatne i srebrne efekte tekstura radi poboljšavanja dizajna, zahvaljujući novorazvijenoj tehnologiji obrade slika[3]kompatibilnoj sa brojnim Canon uređajima.Source: Personal magazin by www.personalmag.rs.

*The article has been translated based on the content of Personal magazin by www.personalmag.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!