Besuchen Sie die Institution des Präsidenten der Generalitat Pere Aragonès in Martorell

Besuchen Sie die Institution in Martorell del President de la Generalitat, Pere Aragonès

Der Präsident der Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, hat eine Vespre-Suche und einen institutionellen Besuch in Martorell. Aragonès hat das Anwesen widerlegt a la Sala de Plens per l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors del Consistori, ich habe al Llibre d’Honor unterzeichnet. Tot seguit, ha participat en l’Iftar, la festa de la fí del ramadà per a la comunitat musulmana, celebrat a Ca n’Oliveres davant una vuitantena d’assistents.

„És un honor visitar Martorell i constatar la seva vitalitat econòmica, posició estratègica i cohesió social“, ha plasmat el Molt Honourable en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament. També hi ha fet constar que „Martorell, una de les capitals de la Catalunya industrial, serà protagonista dels canvis que impulsarem plegats per fer un país mes pròsper, just, verd, feminista i plenament lliure“.

Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya

L’alcalde Xavier Fonollosa li ha lliurat una litografia del pont del Diable i les reproduccions dels gegants de la Velleta i el Diable i li ha explicat la llegenda que els ha donat forma. Després de la fotografia de família a la porta del Consistori, ha convidat el President a fer el desplaçament a peu fins Ca n’Oliveres, acompanyat dels regidors.

Visita a la comunitat musulmana en motiu de la celebració de l’Iftar

Al recinte firal, i després de la salutació a tots els integrants de la comunitat congregats, Aragonès ha intervingut per destacar que „vosaltres sou Catalunya, també“ i ha afegit que „des de les institucions treballem per un país on tothom es pugui sentir protagonista amb més drets, més oportunitats i més prosperitat, caminant plegats“.

Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya

Al seu torn, Xavier Fonollosa ha dit de la comunitat musulmana que „sou una gent que us integreu molt bé en la vida social de Martorell i del país, un país que hem fet entre tots“ i ha destacat sentir-se „estem encantats de venir, perquè sabem que l’Iftar és un moment molt important per a vosaltres”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El President de la Comunitat Islàmica de Martorell, Aziz Ouadrassi, ha fet els agraïments a les autoritats per la seva assistència com a mostra de creació „d’un espai de pau, de fraternitat i de germanor, en la construcció d’una societat diversa , respektieren i on tots ens sentim ciutadans catalans“. De la seva banda, Charif Cherkaoui -consul del Marroc a Barcelona- ha destacat el caràcter „dinàmic i molt present“ de la comunitat marroquina a Barcelona ia tot Catalunya.

Tot plegat en una festa, l’Iftar, que posa fí „a un mes de dejuni, d’oració i de reflexió en comunitat, que esdevé un viatge bidimensional: un cap a dins, individual, per a reflexionar. L’altre, un viatge col·lectiu, per definir el nostre rol, deures i accions a portar a terme“, sagte Mohamed El Ghaidouni, Präsident der Unió de Comunitats Islàmiques a Catalunya (UCIDCAT).

Mohamed El Ghaidouni, president de l'UCIDCAT

L’acte l’ha presentat la secretària de la Comunitat Islàmica a Martorell, Aisha el Harrak, qui ha explicat que el ramadà „és un temps que convida a la reflexió ia créixer com a persones, i ens exhorta a la caritat, empatia i generositat envers els menys afortunats“, i que l’Iftar és „una oportunitat de compartir aliment i experiències amb família, amics i comunitat“.

Aicha El Harrak, secretària de la Comunitat Islàmica a Martorell

Els cants de crida a l’oració del Magribinterpretats per l’imam de Mataró Hamza El Asri, han trencat el dejuni i han obert el sopar i la festa.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!