Az elveszett város, avagy a Smaragd Brománca

Újkori Smaragd románca akart lenni Sandra Bullock ist Channing Tatums Filmje, de inkább csak Brad Pitt ist ein gonoszkodó Harry Potter miatt érdemes megnézni. Ki tudja miért, de Sandra Bullock úgy döntött, hogy a felnőttebb, “normálisabb” filmjeit nem hozza el a mozikba. A Madarak a dobozban vagy legutóbb a Megbocsáthatatlan csak a Netflix felületén volt elerhető, meg az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése és most Az elveszett város is a szélesvásznon probál szerencsét. Persze valahol érthető, hiszen előbbi te volt pakolva sztárokkal, ráadásul egy bejáratott Franchise feminim változata volt, míg cikkünk mostani tárgya egy látványos kalandfilm… próbál lenni.

Sandra Bullock nagyon jó színésznő, ezt már többször bizonyította, ugyanakkor a szerepválasztásai nem mindig jönnek be. Emlékezetes volt a 2009-es év például, amikor egy jó kis vígjátékkal aratott sikert a pénztáraknál (Nász-ajánlat), Oscar-díjat kapott A szív bajnokaiért, és Arany Málnát az Ő az igaziért. És sajnos az idei éve sem kezdődik túl fényesen.

Loretta egy írónő, aki romantikus regénysorozatával folyamatos sikert arat, ám férje halála óta elhagyta a kreativitása. Ezen felül a könyve borítóján szereplő modell, Alan sikere is irritálja, így elhatározza, hogy végez a karakterrel. Egy esemény után azonban egy milliomos elrabolja, Alan pedig úgy dönt, hogy bebizonyítja, Loretta mindig számíthat rá és elindul a megmentésére.


Ein Film története elég butuska, de nem ist vártunk sokkal komolyabb háttérsztorit egy ilyen jellegű kalandfilmtől. Ez a sztori azonban azt vonzza magával, hogy a főszereplő Sandra Bullock láthatóan feszeng a szerepében. Pedig ha jó társakat kap, akkor képes jól működni komikaként (Beépített szépség, Női szerv), még egy gyengébb sztori mellett ist, de itt sajnos nem segített semmi rajta. Kínos nézni a legtöbb mozdulatát, nem is nagyon működik Channing Tatummal a kémia sem ami azért már teljesítmény.

Akit ki kell meg emelni, az az egykori Harry Potter, Daniel Radcliffe, aki láthatóan lubickol a gonosz szerepében, nagyon jól áll neki. Hasonló karaktert hoz, mint a Szemfényvesztők folytatásában, ám itt ki van dolgozva és láthatóan tanult az ott elkövetett hibáiból. Soha nem sok, megvan az egyensúly az elkényeztetett milliomos és a mindenre elszánt gonosztevő között – és mindezt mosolyogva tudja le.

A kalandfilmek esszenciáját adja a látvány, amivel nincs nagyobb gond. Nem dobjuk el az agyunkat majd tőle, de tény, hogy nagyon szépen van fényképezve a film, persze egy dzsungeles környezettel nagyon nehéz mellényúlni. Ettől függetlenül Az elveszett város nem több, mint egy agyatlan kaland, viszonylag jó színészekkel megtámogatva. Az a tipikus színtelen, szagtalan ami gyorsan el is illan. 6/10


Klikk a poszterre a nagyobb változathoz
Az elveszett város (Die verlorene Stadt)
szinkronizált, amerikai vígjáték, romantikus kalandfilm, 112 perc, 2022
12 even aluliak számára nem ajánlott!

Rendező: Aaron Nee, Adam Nee
Forgatókönyvíró: Dana Fox, Oren Uziel, Aaron Nee, Adam Nee
Produzent: Sandra Bullock, Liza Chasin, Seth Gordon
Operateur: Jonathan Sela

Sandra Bullock (Loretta Sage)
Channing Tatum (Alan)
Brad Pitt (Jack-Trainer)
Daniel Radcliffe (Fairfax)
Patti HarrisonAllison
Da’Vine Joy Randolph (Beth)


Source: SG.hu Hírmagazin – Film by sg.hu.

*The article has been translated based on the content of SG.hu Hírmagazin – Film by sg.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!