Az Eaton bemutatja a szünetmentes tápok új generációját – technokrata

Az Eaton energiagazdálkodási vállalat bemutatta szünetmentes tápegységeinek (UPS) legújabb generációját. Az 5PX Gen2 – amelyet a hatékonyság és a rugalmasság szem előtt tartásával terveztek – csökkentett üzemeltetési költséget, könnyű kezelhetőséget és fokozott szolgáltatási folytonosságot biztosít. Ein kiberbiztonsági szempontokat ist ein legmesszemenőbben figyelembe vevő 5PX Gen2 megfelel korunk legigényesebb vállalati és Edge IT-alkalmazásaihoz is.

Az új Eaton 5PX Gen2 UPS a categóriájában legjobb vonali interaktív áramellátást biztosítja vállalati hálózatok és Edge IT-berendezések számára, és maximalizálja az IT-szolgáltatás folyamatosságát. Az Eaton 5PX Gen 2 Egyaránt hatékony megoldást kínál a távfelügyelethez, az IT-architektúrába való integrációhoz és a távoli telepítéshez. Az Eaton Intelligent Power szoftvere könnyen integrálható a vezető virtualizációs környezetekhez és felhőalapú menedzsment-szolgáltatásokhoz.

Az innovatív grafikus LCD-kijelző egyszerű és intuitive konfigurálást tesz lehetővé. A szünetmentes tápegység (UPS) könnyedén indítható a konfigurációs varázsló segítségével, amely egyszerűvé teszi a beállítás folyamatát. Az opcionális Eaton Gigabit hálózati kártyával távoli menedzsment és firmware-frissítések érhetők el.

Az egységnyi teljesítménytényezőnek köszönhetően az 5PX Gen2 készülékek 11 százalékkal több energiát biztosítanak a csatlakoztatott szerverek számára, mint más UPS-ek. Az Energy Star 2.0 tanúsítvánnyal rendelkező, új szünetmentes tápegység maximális a hatékonysággal rendelkezik a teljes működési tartományban. Az energiamérés az egyes kimeneti aljzatcsoportokra vonatkozóan történik, és megjeleníthető közvetlenül a kijelzőn, illetveaz Eaton Intelligent Power Manageren (IPM) keresztül.

A csatlakoztatott eszközök priorizálhatók annak érdekében, hogy az alapvető szolgáltatások maximális rendelkezésre állása biztosítva legyen. A terhelési szegmens-vezérléssel könnyen kezelhető az áramellátás átkapcsolása és a vészhelyzet helyreállítása. Ein Netpack-Modellek kettős kiberbiztonsági tanúsítással (UL 2900-1 és MSZ EN IEC 62443-4-2) védik a digitális tartalmat, és lehetővé teszik az Eaton Cyber ​​Secured Monitoring felhőhöz való csatlakozást.

„Korunk energiahatékonysági és kiberbiztonsági elvárásai egyre hangsúlyosabban jelennek meg az élet minden területén. Legyen szó akár saját otthonunk különböző eszközeiről, vagy éppen a legmagasabb standardoknak megfelelő adatközpontokról. Az Eaton az ügyfelek ezen elvárásainak maximális figyelembevételével alkotta meg és vezeti be a magyar piacra az új 5PX Gen2 UPS berendezését. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a két téma továbbra is kiemelt jelentőséggel bír majd nemcsak az IT területen dolgozó szakemberek körében, hanem a végfelhasználó igények megfogalmazásánál is alapvetés lesz, hogy ezeken a területeken nem lehet kompromisszumot kötni”

– mondta Szontág Balázs, az Eaton Magyaroszág marketing menedzsere.

Az 5PX Gen2 négy meretben kapható, 1000 VA-tól 3000 VA-ig, és sokoldalúan alkalmazható rack- és torony kialakításban egyaránt. Az 5PX Gen2 2200 VA és 3000 VA elérhető rack szekrénybe szerelésre optimalizált RT2U formátumban , vagy RT3U formátumban (torony vagy kis mélységű rackek számára). Valamennyi típushoz hozzátartozik az oldalsó támaszték és a rack beépítősín-készlet. Az 5PX Gen2 UPS-hez elérhető az Eaton kibővített (Connected Warranty) garanciája.

A termék teljes körű részletei az Eaton weboldalán érhetők el.


Source: technokrata by www.technokrata.hu.

*The article has been translated based on the content of technokrata by www.technokrata.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!