Apcoa Parking Siger farvel til Betalningsautomaten på P-arealer administreret

I disse dage starter en trinvis nedtagning af betalingsautomaterne på P-arealer administreret af APCOA-PARKPLATZsom bliver erstattet med et nyt, digitalt betaling system.

Med tiden skal over halvdelen af ​​betalingsautomaterne fjernes.

I mange år har betalingsautomaten haft monopol på de danske parkeringspladser, men som alter er blevet mere og mere digitalt, er nye betalingsmetoder kommet til, der har overhalet den gamle automat indenom.

En undersøgelse fra dezember 2021 om bilisters parkeringsvaner viser, at kun 32,8% af de adspurgte foretrækker at betale via en betalingsautomat, mens resten foretrækker digital betalingsmetoder.

APCOA PARKING har således netop igangsat et stort projekt med det formål at erstatte hovedparten af ​​selskabets betalingsautomater på parkeringspladser rundt omkring in Danmark med en fuldt digital løsning, hvor betalingen i stedet clears via mobiltelefonen gennem scan af en QR-kode, som findsen på.

„I bund og grund er betalingsautomater jo lidt et levn fra dengang, hvor alle gik rundt med mønter på sig. Derfor har vi længe arbejdet på at kunne tilbyde brugerne af vores parkeringspladser og -anlæg en ny, mere tidssvarende løsning som supplement til parkeringsappen,“ siger Dan Kirk, der er chef for marketing, forretningsudvikling og kunderelationer hos APCOA PARKING Danmark.

DE TRYG UDRULNING

APCOA PARKING ist i denne uge begyndt at fjerne betalingsautomaterne på fem parkeringspladser i københavnsområdet. Belært af de erfaringer, der høstes på de fem pladser, fortsætter nedtagningen derefter af fysiske automater og udrulningen af ​​den nye, digital måde at betale for sin parkering på.

„Trenden i samfundet i disse år at gore så meget som muligt digitalt og kontantløst, og digital løsninger er i høj grad også et fokuspunkt for os. Det handler om at gore det så nemt og comfortable som muligt for brugerne at besøge vores parkeringspladser og -anlæg” understreger Dan Kirk.

Den nye betalingsmetode fungerer mere eller mindre som en gammeldags automat, hvor du efter at have parkeret din bil betaler for det antal timer, du har brug for parkering.

Eneste praktiske forskel sammenlignet med den fysiske automat er, at man skal scanne en QR-kode med sin smartphone, for at til den ”digitale automat” frem for at foretage indtastningen på en fysisk betalingsautomat. Dertil forsvinder også den fysiske parkeringsbillet i forruden.

”Alle skal føle sig trygge, så vi sørger selvfølgelig for at tage brugerne i hånden i overgangsfasen fra betalingsautomater til den digitale løsning. Derfor er vi i starte til stede med personale på pladserne, som kan guide de brugere, der har brug for hjælp“, siger Dan Kirk.

OGSÅ EN CO2-BESPARELSE

Dan Kirk understreger, at der også er et vigtigt klimamæssigt element i udskiftningen af ​​de gamle betalingsautomater.

„Vi Reducerer fores CO2-udslip ved at nedlægge automaterne og ikke købe nye, store metalkasser, som skal produceres, transporteres og serviceres“, siger Dan Kirk.

Selvom ambitionen er at fjerne så mange automater som muligt, vil det på bestemte pladser fortsat være muligt at betale gennem en automat. Af hensyn bis f.eks. ældre bilister bliver enkelte betalingsautomater derfor bibeholdt blandt andet ved hospitaler.


Source: IT-Kanalen by it-kanalen.dk.

*The article has been translated based on the content of IT-Kanalen by it-kanalen.dk. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!