Andrei Ivan se relaxează în brațele iubitei după problemele de la naționala României

Andrei Ivan profită din plin de mini-vacanța primită după meciurile echipei naționale a României, iar atacantul a ales să se relaxeze în brațele iubitei sale.

Andrei Ivan a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa națională a României pentru meciurile din iunie din Liga Națiunii, dar atacantul nu a primit multe șanse din partea lui selecționerului.

Atacantul Universității Craiova a urmărit partidele cu Finlanda și Muntenegru din zona vip a stadionului Giulești, după ce Edi Iordănescu a ales să-l lase în afara lotului.

Andrei Ivan se relaxează în brațele iubitei după problemele de la naționala României

Imediat după finalul meciului pierdut de echipa națională a României cu Muntenegru, Punkte 0-3, Andrei Ivan și-a luat logodnica și a „fugit” în Mamaia pentru câteva zile.

Cei doi îndrăgostiți au profitat din plin de mini-vacanța primită de atacant după echipa națională a României și și-au petrecut timpul la plajă, în Mamaia, acolo unde s-au și cazat.

Fosta gimnastă Anda Butuc se menține în formă și după ce a decis să nu mai facă sport de performanță, iar aceasta a profitat de ocazie și și-a etalat formel sexy.

Andrei Ivan a făcut un pas important în relația cu Anda Butuc la doar câteva luni de iubire. Fotbalistul Universistății Craiova a cerut-o în căsătorie pe fosta gimnastă la începutul lunii mai.

Andrei Ivan se va alătura lotului Universității Craiova

După mini-vancața primită din partea clubului, Andrei Ivan se va alătura lotului Universității Craiova care se află în cantonament îin Austria. Atacantul va trebui să dea totul la antrenament pentru al impresiona pe Laszlo Balint, cel care la înlocuit pe Laurențiu Reghecampf, antrenorul care era foarte apropiat de el în perioda în care o conducea pe Universitatea Craiova.


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!