Aleksandra Kovač o ljubavi sa poznatim muzičkim producertom (FOTO)

ALEKSANDRA Kovač je autorka najlepših ljubavnih pesama, a njen najveći oslonac u životu je partner Roman Goršek, poznati muzički Produzent.

ВОЛИ ГА ДЕЦЕНИЈАМА, АЛИ МУ ЈЕ РЕКЛА НЕ: Александра Ковач о љубави са познатим музичим познатим позичим под (Отом)

Foto ATA-Bilder

Ovaj par živi zajedno već 25 godina, ali bez čuvenog papira i zvaničnog braka. Kada su otpočeli zajednički život, tada su i osnovali RAProdukciju koja se bavi komponovanjem, aranžiranjem muzike svih formata za film, TV, pozorište, medije.

Ovu veliku godišnjicu Aleksandra je objavila na Instagramu i naglasila da su u pitanju godine ljubavi i prijateljstva.

Aleksandra ne krije da je ona ta koja ne želi brak, a svojevremeno je i objasnila takav stav.

– S obzirom na to da živimo u 21. veku, prošlo je doba kada je za ženu bilo najbitnije da se uda. Mislim da je za pripadnicu lepšeg pola u Srbiji mnogo bitnije da se osamostali, završi škole, izdržava samu sebe i pravi kvalitetne izbore u životu. LJubav je nešto što treba da pokreće, ne sputava. Meni lično daje podstrek i snagu da se borim. Činjenica kako imam podršku osobe koja mi najviše znači na svetu je dovoljna. Dovoljna je da mogu da premostim i sve životne prepreke i imam osmeh na licu – rekla je ranije.

BONUS VIDEO – MIRA FURLAN OTIŠLA U LEGENDU: Volela je Srbina, oterana iz Zagreba i evo šta je za nju bio dom

(Glosis)

Pratite nas i putem iOS und Android aplikacije


Source: Novosti.rs RSS – Današnje vesti by www.novosti.rs.

*The article has been translated based on the content of Novosti.rs RSS – Današnje vesti by www.novosti.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!