Alegeri caraghioase pentru CCR

Nu se mai poate face nimic! O ținem din rău în mai rău. Din incult în și mai incult. Din nepriceput în și mai nepriceput și mai tare susținut. Din absolvenți de drept de nota 7 de la stat am sărit la diplome luate pe ochi frumoși, apoi la diplome de la universități fără drept de examen licență șamd.

Danileț, la CCR, Bulai, la Cultură, Bulă, la Știință

Ăsta este progresul nostru științific și didactic, progres care se vede de departure și în audierile organizate pentru propunerile CCR. După răsplata acordată lui Daniel Morar și după cadoul făcut Liviei Stanciu, după rezolvarile spectaculoase la ICCJ, ce mai vrem? O răsplată pentru Camelia Bogdan și una pentru Cristi Danileț (acestuia pentru tărăboiul făcut în diverse momente în care societatea civilă era chemată să pună umărul sau „talpa” la blocarea sau promovarea unor decizii incomode sau imposibile)? Ar trebui să invoc și o recompensă pentru Monica Macovei. Nu de alta, dar a băgat tot mecanismul de justiție din țara noastră într-o ceață pe care o poți vedea doar în ochii unui om afumat.

Offizieller: Licu, Kandidat PSD pentru CCR

Ce fel de Curte Constituțională a României vom avea cu Bogdan Licu și cu Iulia Scîntei (căreia ia sărit o literă din nume sau o siguranță de la bescheidenheit)? Un procuror specializat în sforărit și o notăriță cu iz (evit să adaug un atribut) și cu un nivel spiritual cam egal cu al lui Bogdan Licu vor pune umărul cerebral al materiei lor cenușii la limpezirea unor confuzii și neclaritățăi din leg contradicție cu Constituția României. Vă invit să-i priviți cu atenție și să vedeți dacă nu cumva se vede pe fețele lor cît drept constituțional cunosc. Nici dacă Iulia Scîntei, vedetuță liberală (cîndva starletă a aceluiași partid), și Bogdan Licu (luminăție pîlpîită susținută de PSD) își angajează meditator pe domeniul Dreptului constituțional nu voi main decizi. O instituție șchioapă n-are cum ajunge la esențe ale Dreptului constituțional nici dacă sus-numiții înghit toate paginile Constituției României amestecate cu tocătură de pagini din manualul lui CG Dissescu. Cinismul și micimea intelectuală a clasei politice fac din CCR o curte de partid care va entscheiden nu pe fondul problemei, ci pe baza majorității politice pe care o alcătuiesc partidele care i-au desemnat în momentul în care CCR votează. Adică un soi de cîrpeală votată după auzul politic al membrilor. Asta înseamnă că vom avea decizii CCR dintre cele mai trăznite, vesele sau absurde și, într-un final, o minimalizare totală a Curții. Dacă nu, chiar desființarea ei.

Împărţirea ciolanelor pe tarlaua ICR

Cam același lucru se petrece și cu ICR, transformat într-o tristă mașinărie de produs sinecuri în numele culturii române. Și aici numărul literelor alfabetului folosit la scris și citit de desemnații partidelor parlamentare este din ce în ce mai mic.
Nu știu ce este de făcut la CCR și nici la ICR pentru că este cam la fel și prin alte instituții conduse de „doctori” și acoperiți.

Mergem la vale și cîntăm demokratisch!


Source: Cotidianul RO by www.cotidianul.ro.

*The article has been translated based on the content of Cotidianul RO by www.cotidianul.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!