a distrus peste 35 de tancuri și alte vehicule blindate ale rușilor


Miercuri, 04. Mai 2022, ora 23:11

896 zitiri

Eugene Khmelnytsky, un tânăr în vârstă de 23 de ani, este unul dintre membrii Forțelor Armate ale Ucrainei lăudat pentru determinarea sa de ai opri pe ruși să ocupe teritorii.

Tânărul soldat face parte din a 30-a Brigadă Mecanizată Separată, find operator al sistemului de rachete antitanc Stugna.

Fii la current cu cele mai noi informatii LIVE despre razboiul din Ucraina

El sa făcut remarcat după ce a distrus peste 35 de tancuri și alte vehicule blindate ale rușilor.

Originar din Hmelnîțkîi, Eugene este orfan. A crescut într-un internat și a crescut într-o familie de plasament. Când a împlinit 18 ani, a plecat la muncă în Turcia și apoi în Polonia.

A revenit în țara natală pentru ao apăra, după invazia Rusiei.

Pe front se află și cei doi frați mai mari ai săi.

„Sarcina mea ca operator Stugna este simplă și clară – să găsesc și să distrug echipamentele inamice. Principalul lucru este să nu Permitem tancurilor rusești să se apropie de pozițiile noastre. Avem suficiente „gadget-uri” ucrainene și străine pentru a transforma armura rusească în fier vechi.

Eugene este convins că secretul muncii eficiente a grupului său este buna coordonare cu alte departmentamente ale armatei, moralul ridicat și determinarea de a împiedica inamicul să provoace disstrugeri în țara sa.

Tânărul soldat este căsătorit și are doi copii. Eugene recunoaște că îi este foarte dor de ei și vrea să se întoarcă cât mai curând la familia lui.

„Planul nostru de acțiune este simplu: cu cât distrugem mai multe tancuri și blindate ale acestor răufăcători și îi alungăm din Ucraina, cu atât mai repede ne vom întoarce la familiile noastre. Știu că nu este ușor să învingi răul, dar o vom face!”, a mai spus tânărul.


Source: Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com.

*The article has been translated based on the content of Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!