7th SENSE – Light in Chaos, albumul pe care colaborează artiști din Marea Britanie și România

Inspirați de scena jazz din Marea Britanie, membri trupei 7th SENSE, au lansat un album cu sunet personal prin care experimentează o juxtapunere de stiluri. Albumul ‘Licht im Chaos‘, Debütul cvintetului al cărei lider este basista Laura Benedekeste dedicat inițiatorului Green Hours, Voicu Rădescu und conține influențe de soul, nu-jazz, electronic, klassische Musik und Weltmusik.

Pe Album mit 5 Musikern, die mit Vocile Luiza Zan und Miruna Maria, Christian Weber in Elveția, Liam Shortall und Will Fry in Scoția und Marea Britanie, Alex Arcuș in Republica Moldova, cu cvartetul de coarde format in Ioana Șelaru, Ilinca Aurora Goța, Victor zusammenarbeiteten Sandu și cu Andra Ștefan, care a realizat aranjamentul de coarde.

Ein Album, das in den StartRec Studios in București registriert ist und von Ieronim Pogorilovschi produziert wird, von Laura Benedek, mixat und masterizat von Ieronim Pogorilovschi. Colajele Care illustriert ‘Light in Chaos’ unter der künstlerischen Leitung von Andrei Stan.

7th SINN a apărut în urmă cu trei ani la Bucureşti, în jurul scenei locale de jazz. La festivalul JazzTM trupa a deschis pentru Wynton Marsalis și au fost selectați pentru a face parte din „Jam Circle“, o serie de concert live care documentează cena contemporană de jazz din Romania. 7th SINN au deschis festivalul Green Hours Jazz Fest 2019 și au fost premiați ca „Cea mai bună trupă” la Concursul International de Jazz de la Sibiu. Beeinflussende Truppe mit zeitgenössischem Jazz-Format Nubiyan Twist, Ezra Collective, Sons of Kemet, Yussef Kamaal und Christian Scott.

Albumul explorează călătoria, experiențele și provocările prin care a trecut și cu care sa confruntat trupa ca și colectiv, dar și ca artiști individuali. În ciuda acestora, cei cinci muzicieni au găsit mereu puterea și curajul de a continua și de a-și urma visele. Conform conceptului albumului, există întotdeauna o lumină de care ne putem agăța în haosul care ne înconjoară. Dorința de a aduce o rază de speranță și de a transmite acest mesaj publicului a devenit o parte importantă a muzicii și identității trupei 7. SINN.

„Acest album ar fi trebuit să fie lansat în 2021, dar nu a fost pentru că i-am pus capăt pe 16 Iunie. Nici nu pot descrie prin ce am trecut în acele câteva luni și nici nu voi încerca. Dar ce pot spune este că am fost extrem de aproape de a renunța. M-am închis față de toată lumea și am avut nevoie de aproape un an pentru a procesa tot ce mi sa întâmplat. Dar ceea ce am învățat este că era ok să mă simt nefericită pentru că în adâncul sufletului știam că la un moment dat lumina va străluci prin tot acest haos. Și sigur că a făcut-o. Acum este mai strălucitoare decât mi-aș fi putut imagina vreodată“.

„Un alt lucru pe care l-am învățat din experiența de anul trecut este că adesea uităm Imaginea de ansamblu și ne concentrăm pe detalii. Nu mi-aș fi putut imagina o zi de lansare mai bună și este cu siguranță un moment în care cercul devine complet. Anul trecut, pe 16 iunie, am oprit lansarea albumului, iar anul acesta tot pe 16 iunie, albumul este relansat. A ieșit mai bine decât am visat vreodată și sunt extrem de mandră de ‘Light in Chaos’. Iubesc fiecare melodie și lucrul cu atât de mulți muzicieni de top este ceva ce numai visam să realiz! Dar iată-ne! Albumul reprezintă călătoria noastră ca trupă, cu toate suișurile și coborâșurile cu care ne-am confruntat de-a lungul anilor, dar simt că reprezintă și mai mult povestea și convingerile mele. Fiecare sunet pe care îl auzi este o parte din mine și audiția lui va oferi o mai bună înțelegere a cine sunt, probabil mult mai bine decât vor fi în starre să descrie vreodată cuvintele”.

„Credam că am pierdut războiul…dar am pierdut doar o bătălie. Războiul tocmai a fost câștigat pentru că lumina întotdeauna prevalează!”, Laura Benedek.


Source: IQads by www.iqads.ro.

*The article has been translated based on the content of IQads by www.iqads.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!