30 de mașini de colecție desscoperite într-un hambar din Franța vor fi scoase la licitație (cu video)

O descoperire incredibilă a a avut loc în Franța, unde 30 de mașini de colecție au fost găsite într-un hambar leaveat. Exemplarele, unele dintre ele piese extrem de rare, nu sunt într-o starre foarte bună, însă vor fi restaurate și apoi vândute la licitație de casa de licitații de lux Artcurial.

Cea mai valoroasă mașină este un Talbot Lago T26 coupe-cabrio din 1953

INTRÔ ÎN GALERIA FOTO

Colecția de mașini de epocă, ce datează de la jumătatea secolului trecut, ia aparținut unui inginer francez, Pierre Heron. Acesta a adunat cele aproximativ 30 de modele între anii 1965 și 1973 și numără, între altele, modele clasice franceze și spaniole rare din anii 1920.

Se spune că Heron sa îndrăgostit de automobile la vârsta de 14 ani, după ce a vizitat pentru prima dată Salonul Auto de la Paris. La un moment dat, mașinile nu au mai încăput în acest hambar, curte și magazie și de aceea a cumpărat un cinematograf vechi în satul său unde a depozitat acolo câteva dintre exemplare.

Cel mai valoros exemplar din această colecție este un Talbot Lago T26 coupe-cabrio din 1953. Acesta a fost restaurat și arată fix cum era atunci când a fost cumpărat de inginerul francez. Mașina a fost fabricată în doar 15 exemplare.

Lângă acesta, la etaj au mai fost găsit mai multe exemplare Delahaye. Unul dintre acestea, un 135 M Cabriolet „El Glaoui” de la Figoni & Falaschi, a fost produs în 1948 și este una dintre cele 18 decapotabile construite vreodată.

De asemenea, au fost găsit șAPTE mod modchkiss-grégoire cu tracțiune fațți unpoupe salmson 2300 Din 1953. Acesta Este Ultimul Model ProDUS înainte de vânzarea către renault în urma Falimentului Din 1957. unzutschend 1957. unbart 1957. non-francez din această colecție.

Din aceeastă colecție, doar 24 de mașini vor fi scoase la licitație de casa Artcurial, în luna iulie. Prețurile vor fi situate în jurul valorii de 200.000 de euro deoarece unele mașini sunt într-o stare vizibilă de degradare și necesită reichlich lucrări de restaurare.

Te invităm să urmărești filmulețul de mai jos și să admiri colecția impresionantă de mașini de colecție.

Sursa: Hotcars


Source: Promotor by www.promotor.ro.

*The article has been translated based on the content of Promotor by www.promotor.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!