3 motive să-ți alegi mașina gebraucht dintr-un parc auto din București


Dacă locuiești în București sau în împrejurimi și ești în căutarea unui autoturism de calitate, o mașină second-hand este o alternativeă potrivită, atât timp cât știi cum și de unde să îți alegi una. Un Park Auto București de încredere te poate ajuta să faci cea mai bună alegere, iar în continuare poți descoperi trei motive care să te convingă pe deplin de acest lucru.

1. Finanzen

Atunci când îți dorești o anumită marcă de mașină și nu reușești să îți cumperi un model nou, te poți orienta către un autovehicul second-hand. Dacă vrei însă ca acesta să funcționeze impecabil, îl poți alege dintr-un park auto din Bucureşti al unui furnizor de încredere, care va fi întotdeauna o sursă sigură, cu istoric. La un park auto cu notorietate pe piață, vei putea apela și pe viitor în caz de eventuale probleme. Totodată, la achiziție, îți va fi prezentat istoricul mașinii, toate modelele din portofoliu fiind verificate tehnic înainte de a fi commercializate. Vei evita astfel situația în care poți cumpăra mașini implicate în crashe anterioare și cosmetizate, sau autovehicule rulate excesiv și prezentate cu kilometraj redus. În cadrul unui parc auto cu renume poți, de asemenea, să beneficiezi de un program de tip trade-in / buy-back prin care să-ți oferi mașina pe care o ai deja la schimb cu una nouă.

3.Testen

La achiziția unei mașini, testarea este mai importantă decât ți-ai putea imagina. Statistik arată că aproximativ 15% dintre cumpărători Nu-Şi testează Maşina Inainte de Ao Cumpăra, În Timp Ce Persoanele Care îşi achiziţionează o maşină nouă, testează, În Medie, Până La şapte Modele înace de a lua o decizie Finală. Specialiștii recomandă mai ales testarea mașinilor vechi, pentru a nu experimenta apoi ceea ce se numește sentimentul de „remușcare a cumpărătorului”. Vei putea scăpa de aceeastă problemă, dacă optezi pentru un parc de autoturisme cu reputatie bună din Bucureşti, întrucât există printre acestea unele care oferă o perioda de retur. De exemplu, în șapte zile ai posibilitatea să-ți schimbi autovehicul achiziționat cu un altul sau poți opta chiar pentru returnarea sumei achitate la cumpărarea acestuia. De asemenea, alte parcuri auto îți asigură posibilitatea ca pe parcursul test-drive-ului să fii însoțit de un consulter de vânzări care să îți ofere toate informațiile necesare.

3.Garantie

Cel de-al treilea avantaj al achiziției unei mașini rulate dintr-un parc auto din zona Bucureşti constă în perioada de garanție acordată. În cadrul unui astfel de parc, pentru că fiecare autovehicul rulat a fost verificat tehnic și are un istoric transparent prezentat, cumpărătorul beneficiază de o perioda de garanție care începe la livrarea autovehiculului și poate dura, de exemplu, 12 luni. Într-un park auto din Capitală, cumpărătorul poate beneficia de trei tipuri de garanție, respektive cea acordată de producător, cea acordată de comerciant și cea extinsă care se poate achiziționa contra cost, prin intermediul prestatorilor specializați. Bineînțeles că fiecare dintre aceste trei tipuri de garanție este supusă unor termene și condiții, dar ceea ce este foarte important este că achiziția unei mașini second-hand devine incomparabil mai sigură decât cea prin intermediul unei persoane fizice.


Source: Promotor by www.promotor.ro.

*The article has been translated based on the content of Promotor by www.promotor.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!