200-Megapixel-Kamera hat ein Galaxy S23 Ultra

Ein számháború folytatódik?

Hirdetés

Harmadik generációja használja a Galaxy S-széria Ultra modeljeinek a Samsung saját fejlesztésű 108 megapixels szenzorát. A 2020-ban bemutatott képszenzor útjának eleje döcögős volt, a Note20 Ultrában viszont már eltalálták az optimalizálást. A jövő év elején esedékes S23 Ultra szenzort válthat, az ETNews információi szerint az ISOCELL HP3-als Dolgozhat ein Telefonverbot. A képalkotó fejlesztése már befejeződött, jelenleg a tömegtermelési fázis előkészítése zajlik a Samsung Electronics és a Samsung Electro-Mechanics üzemeiben 30 – 70%-os felosztásban.

A döntés egyelőre nem végleges a 200 megapixels szenzor használatát illetően, az pedig szinte garantált, hogy az S23 és az S23+ marad a 50 megapixeles felbontású kameráknál, akárcsak az idei modelek. Ez nem az első pletyka egyébként 200 megapixelről a Samsung kapcsán, voltak jelentések, melyek az S22 Ultrába is már ezt ígérték, hamisan. Így érdemes a mostani híreket ist fenntartással kezelni. Az viszont szinte biztos, hogy a Motorola is készül egy kameraszörnnyel, erről itt írtunk.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!