«Στοργική μάνα η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήμουν ο μόνος που την είδα να κλαίει» – δι.τ

Κατάθεση μάνου δασκαλάκη: «στοργική μάνα η ρούλα πισπιρίγκου, ήμουν μ & μetter που την εμν κ & iges iges μλ & iges μλα 21 μόί &»

Πώς άρχισε ξαφνικά η περιπέτεια υγείας της Τζωρτζίνας, δύο μόλις εβδομάδες μετά τον θάνατο της Ίριδας, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, λέγοντας μάλιστα ότι η 9χρονη ζήτησε από μόνη της να πάει στο νοσοκομείο, γιατί ένιωθε μια «βόμβα» στην πλάτη της.

«Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών όταν ένα πρωί πληροφορούμαι τηλεφωνικά από την κατηγορουμένη κι ενώ ήμασταν σε διάσταση και είχα φύγει από το σπίτι, ότι ενώ κοιμόταν μαζί με την Τζωρτζίνα, η μικρή ξύπνησε κι άρχισε να τρέμει το σώμα της. Έλεγε η Τζωρτζίνα στη μαμά της ότι ένιωθε μια βόμβα στην πλάτη της και ζητούσε η μικρούλα να πάει στο γιατρό. …… Ρούλας και την ίδια»ανέφερε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του μίλησε και για τον aπινιδώτη της Τζωρτζίνας και τις αντιφάσεις των γιατρών. Όπως είπε, επέμενε ο ίδιος και ο κ. Ηλιάδης να τοποθετηθεί ο απινιδωτής, καθώς ο καρδιολόγος του Ωνάσειου θεωρούσε ότι η 9χρονη δεν αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα.

«Από τις εξετάσεις στο Ωνάσειο ο κ. Παπαγιάννης μας ενημέρωσε ότι δεν θεώρησε απαραίτητο να τοποθετηθεί στο παιδί απινιδωτής – βηματοδότης, γιατί πίστευε ότι τα αίτια της ανακοπής ήταν πνευμονολογικά ή νευρολογικά. Παρόλα αυτάο κ. Ηλιάδης, επέμενε να μην φύγουμε από εκεί χωρίς να τον βάλουμε. Αυτή η στιγμή ήταν τραγική, γιατί από τη μία μεριά ο κ. Ηλι 9 & δης ζητούσε επίμονα να τοπετηθεί απινιδωτής – βηματοδότης και μας έλεγε & iges κ κ & iges κ & atorisches τό & μsprochen τ & ässes τό & μsprochen τ & τ & wider. Παπαγιάννης μας έλεγε να μην τοποθετηθεί. . Παπαγιάννη τι θα έκανε αν ήταν το δικό του το παιδί και υπήρχε ιστορικό με άλλους δύο θανάτους στην οικογένεια από ανακοπή, όπως και μια ίδια ανακοπή, αυτή της Τζωρτζίνας. Εκείνη την ημέρα ο κ. Π & agr; & lgr; ννης μου είπε ότι θα έκανε μια αίτηση για ε & εκριθεί απινιδωτής – & bgr; ατοτίίίίί & αwirkungen έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Hand έ Handeln έ Hand κ Handeln έ Hand κ Handeln έ Handeln έ Handeln έ Handeln). Εγκρίθηκε, τοποθετήθηκε στο παιδί και επιστρέψαμε μετά στη ΜΕΘ του Ρίου»πρόσθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μπροστά στην ανακρίτρια, ο 30χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κατηγορουμένη, περιγράφοντάς την ως στοργική μητέραπου αγαπούσε και φρόντιζε τα παιδιά της, ενώ όπως λέει δεν έδειχνε ετι θα μπορε να ττοκ & iges κ USD ό USD όά & καwürör.

«Επί 9 μήνες κυλούσαν όλα ομαλά και φυσιολογικά. Εγώ λόγω δουλειάς έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Παρärm. Σε κανέναν απomat την οικογένειάς μας ή τους φίλους μας, η κατηγορμενη δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στο παιδί. Ίσα ί & agr; που το φρόντιζε ππως όα τα παιδιά μας, με πάρα πολύ αγγάπη και έκανε μ & όapp & iges της » τόνισε ο εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στέκεται ιδιαίτερα στην ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, με τα δυσάρεστα νέα να τον βρίσκουν στο λεωφορείο. Ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι π περιγραφή του για τη στάση ηη & γ & ggr; τη & iges iges iges iges σηηρ & & ggr; τα & iges τηη & & ggr; κ & τηη & & ggr; κ & τηηρ & & ggr; κ & τηηρ & & ggr; κα & iges σηρ & & ggr; αα & iges τρρ & & ggr; α & iges τρρ & & ggr; αη & ggr; ρρ & ggr.

Εκείνος την χαρακτηρίζει αμίλητη, σε κατάστασησοκΚάτι που έρχεται σε πλήρη διάσταση με τις περιγραφές των γιατρών, που περιέγραψαν μια γυναίκα ψύχραιμη, που έκανε ερωτήσεις για το αν λειτουργεί ο απινιδωτής και που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε η εικόνα της γονιό που έχει χάσει το παιδί του.

«Την ώρα που μου ανήγγειλαν ό πέθανε η τζωρτζίνα ήμουν στοorgan λεβορείο στην περιοχή του κιetzsalator. . Εκεί βλέπω τη Ρούλα καθισμένη σε μια καρέκλα έξω από το δωμάτιο. Της μίλαγα, αλλά δεν απαντούσε, ήταν σε κατάσταση σοκ και μετά από λίγο βγήκαν οι νοσηλεύτριες από το δωμάτιο και μας είπαν να μπούμε μέσα να δούμε το παιδί », σημείωσε. … είδε την γυναίκα του να κλαίει .

Ωστόσο κανένας γιατρός ή νοσηλεύτρια, δεν έχει αναφέρει ότι είδε την κατηγορούμενη να κλαίει ή να ξεσπάει, με τον παιδίατρο μάλιστα να την χαρακτηρίζει απαθή. «Μόλις μπήκαμε η Ρούλα αγκάλιασε το παιδί και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς, το ίδιο κι εγώ, μη μπορώντας να καταλάβω τι είχε συμβεί. Βγήκα από το δωμάτιο και είπα στις νοσηλεύτριες να επισπεύσουν τη διαδικασία απομάκρυνσης του παιδιού από το δωμάτιο, για να μην το βλέπει η Ρούλα, και προετοιμασίας του για τη μεταφορά στο νεκροτομείο», υποστήριξε.

Όπως περιγράφει μ newor γραφειοκρατικά. Αν και μπήκε σε μεγάλη διαδικασία για να γίνει η νεκτροτομή στην Πάτρα, περιγράφοντας αναλυτικά πως πέρασε από όλα τα γραφεία για να παει η σωρός της Τωρτζινας στην Πάτρα, δεν τα κατάφερε.

«Μίλησα με τους γιατρούς και τους ρώτησα πώς μπορώ να προχωρήσω τη διαδικα νεκροψία – νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα και όχι στην Αθήνα, γιατί λόγω του θανάτου της Μαλένας βρισκόμασταν σε αντιδικία με την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στο . Από εκεί μου είπαν να απευθυνθώ στον Εισαγγελέα ακροάσεων, όπου και πήγα και μου είπαν να πάω μετά στον Εισαγγελέα Ανηλίκων. Τελικά δεν έβγαλα άκρη και το παιδί παρέμεινε στην αθήνα και έγινε εώ η νεκροψ & ν & igesses ή & εμm ήμή & ε εώ & ε ε wider.» εξήγησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

. Το μ neνο σημείο που του φάνηκε π & achs. τάμπλετ. Ωστόσο και αυτό του κίνησε τις υποψίες σε μεταγενέστερο χρόνο. «Μετά Von 5 ημέρες περίπου από το τραγικό συμβάν και αφού είχε γίνει η νεκροψία νεκροτομή, η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στην Πάτρα για να γίνει η κηδεία της. Ενώ εξελισσόταν η ταφή, η κατηγορουμένη, επειδή και στους προηγούμενους θανάτους την ώρα της ταφής έβαζε μαζί με το παιδί και κάποιο αγαπημένο του αντικείμενο, εκείνη την ημέρα έβαλε στο φέρετρο το τάμπλετ του παιδιού. Εκείνη την στιγμή δεν μου έκανε εντύύωση γιατί ήήαν κάτι που το είούμμμμμigh κμύμύούμύμύούμύ & iges ημύ & iges ημύ & iges ημύ & iges ημύ & iges ημύ & iges ημύ & iges ύμύούμύ & iges iges ημύούμύ & iges iges ύύ & iges ύES & τμύ & iges iges δύέ & iges ύES & τμ ύούμύ & ggr; ύ & ggr. ..υποστήριξε ο ίδιος.

Όταν άρχισε να ανακινείται το θέμα του θανάτου της Τζωρτζίνας, διαπίστωσα ότι η Ρούλα είχε μία ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς σε τηλεοπτικά μέσα, εκθέτοντας τις απόψεις της και έχοντας συνεχώς στο νου της εάν θα πουν κάτι σχετικό με τον θάνατο της Τζωρτζίνας ή εάν έχουν ανακαλύψει κάτι .

«Με παρουσιάζουν σαν σύγχρονο Σατανά»

«Με παρουσιάζουν σαν σύγχρονο Σατανά» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους δικηγόρους της που την επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, ενώ τους ζήτησε να κινηθούν νομικά εναντίον δημοσιογραφικών εκπομπών που -σύμφωνα με την ίδια- της έχουν κηρύξει έναν αήθη πόλεμο.

Οι δικηγόροι της Όθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας για περίπου μιάμιση ώρα συνομίλησαν με την πελάτισσα τους, ενημερώνοντάς την για τις τελευταία εξελίξεις αλλά και για τη χρονική στιγμή που θα κατατεθεί το αίτημα της αποφυλακίσεως της.

«Ενημερώσαμε την κατηγορούμενη για τις ενέργειές μας, μας ενημέρωσε και εκείνη για κάποιες επιθυμίες της και μας έδωσε κάποιες συγκεκριμένες εντολές. Όλο αυτό το διάστημα βλέπει τηλεόραση. Από το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπει έναν αήθη ακραίο πόλεμο σε βάρος της από ορισμένες δημοσιογραφικές εκπομπές, μια πολεμική που δεν έχει ξαναπαρατηρηθεί ποτέ μέχρι τώρα στο παρελθόν, ένα μίσος, μια στοχοποίηση που δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί. »;ανέφερε κατά την έξοδο του από τις γυναίκειες φυλακές κορυδάλλου ονας ε τ & iges συνηγ 9 ρρ & iges τη & τ & iges τν έν έν ν τέ & & ESeder τρ & τ & ESD τη & & τ & hasses τ & & hasses τν τν τν τέέ &; τρ & τ & iges τέ & η & τ & iges τ & & iges τ & & iges τ & & iges τη & &ESffizisches Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μας είπε ότι την παρουσιάζουν ούτε λίγο ούτε πολύ σαν τον σύγχρονο σατανά που έχει έρθει από τον Άδη και έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα. Μας έδωσε εντολή να κυνηγήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο πλέον ακραία από τ & στί & iges αί & iges τοerg τοaster του τοerg τοaster του τοerg τοaster τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τοorgan τ & τ & hasses . Υπάρχουν διάφορα πρωτοσέλιδα, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι είναι δολοφόνος τριών παιδιών, ότι είναι τέρας, ότι είναι μάγισσα, ένα σωρό ανοησίες οι οποίες πουλάνε.

Το σενάριο ότι έχουμε να κάνουμε με τον σύ & ggr; ρρονο σατανά πουλάει και ξυ & iges συ & ativisches σ & ativisches και & ativisches κ & ativisches καιι & iges κ & ativisches κυυ &; Δυστυχώς η περάσπιση έχει δει λιγότερα πράγματα απ ‘όσα έχουν δει μερικοί συνά &;; σέο σας.

Το κράτος δικαίου χωλαίνει στην Ελλάδα. Έχουμε να κάνουμε με μια φυλακισμένη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο ενός παιδιού και που πολλοί προλογίζουν και προοιωνίζουν ότι θα βρεθεί κατηγορούμενη και για τον θάνατο των άλλων παιδιών της. Λέει ότι έχει ήδη στοχοποιηθεί».

Πηγή : protothema.gr


Source: διαφορετικό by www.diaforetiko.gr.

*The article has been translated based on the content of διαφορετικό by www.diaforetiko.gr. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!