Ζευγάρι στην Ινδία σχεδιάζει να παντρευτεί στο «μετασύμπαν» με 2000 καλεσσμένν

Καθώς ο Covid-19 αναγκάζει τις οικογένειες σε όλη την Ινδία να περιορίσουν ή να ακυρώσουν τους παραδοσιακά μεγάλους γάμους τους, ένα ζευγάρι βρήκε έναν χώρο που δεν επηρεάζεται από τους περιορισμούς: το metaverse.

Ο Dinesh Sivakumar Padmavathi και η Janaganandhini Ramaswamy από το Südindien, όπου οι γαμήλιες συγκεντρώσεις περιορίζονται σήμερα σε 100 άτομα, προσκάλεσαν 2,000 άτομα στην εικονική τους δεξίωση τον επόμενο μήνα. Και ως ορκισμένοι «Potterheads», δηλαδή θαυμαστές του Harry Potter, το ζευγάρι επέλεξε ένα πάρτι με θέμα το Χόγκουαρτς, το οποίο οι καλεσμένοι μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω των τηλεφώνων, των Tablette ή των φορητών υπολογιστών τους.

«Λόγω της πανδημίας, μια φυσική, πραγματικού τύπου δεξίωση δεν είναι δυνατή με τον τεράστιο αριθμό των ανθρώπων που θα παρευρεθούν», δήλωσε η Padmavathi, η οποία ακούει στο όνομα Dinesh SP, από την πρωτεύουσα της νότιας πολιτείας Chenai. «Έτσι, αποφασίσαμε: ας το κάνουμε στο Metaverse».

Ο όρος Metaverse ρησιμοποιείται για νατ εεεεσΣτατα εριβάλλοντα στα εία αιήήΣτα ποαύ να συγκεντρώνούν να Συγκεντρώνονται και να αλληλεπιδρούν. Ο γαμπρός, ένας 24χρονος λάτρης του blockchain και του κρυπτονομίσματος, συνεργάστηκε με την πλατφόρμα Start-up TardiVerse για να δημιουργήσει έναν ψηφιακό χώρο που μοιάζει με κάστρο και είναι εμπνευσμένος από το Χόγκουαρτς.

Η νόμιμη γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί κι αυτή φυσικά ενώπιον στενών φίλων και συγγενών στο χωριό της Ramaswamy στην περιοχή Krishnagiri του Tamil Nadu, περίπου 170 μίλια από το Chennai. Αλλλγγάρι θαα σννωγγεεί για σηωΩ ήηεήήή ιτήήή, ,ωωήή ήεείωή τηη, ,ωααα κοστζζει 2.016 Δολάρια για να σχεδιαστεί και να πριισττττπιιθθεί. Στην εκδήλωση διάρκειας μίας ώρας οι νεόνυμφοι θα απευθυνθούν εικονικά στους καλεσμένους τους, οι οποίοι θα μπορούν να εξερευνήσουν το κάστρο και να προσαρμόσουν την εμφάνιση και το ντύσιμο των Avatare τους.

Εκτός από τη δυνατότητα να προσκαλέσουν καλεσμένους που δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να παρευρεθούν, το ζευγάρι δήλωσε ότι ο ψηφιακός εορτασμός έχει άλλο ένα μοναδικό πλεονέκτημα: μπορούν να εμπλέξουν τον εκλιπόντα πατέρα της Ramaswamy στις διαδικασίες.

«Ο πεθερός μου απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο», δήλωσε ο Padmavathi. «Έτσι, δημιουργώ ένα τρισδιάστατο Avatar που μοιζζζει με (αυτόν) και θαα ελλλλήσει εμένα κααι την αρρ μω σσ ιιι οωωνσσσιιι μο ωω .σσιι Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε μόνο στο metaverse».

Έχουν υπάρξει αναφορές για άλλα γαμήλια γεγονότα στο Metaverse, όπως ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ που πραγματοποίησε μια φυσική τελετή παράλληλα με μια ψηφιακή στην εικονική πλατφόρμα, Virbela. Αλλά ενώ ο ινδικός νόμος απαιτεί την παρουσία μαρτύρων στις γαμήλιες τελετές, ο Padmavathi πιστεύει ότι η δεξίωσή του στο metaverse θα είναι η πρώτη του είδους της που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα.

Έχοντας πείσει την αρραβωνιαστικιά του, εργαζόμενη στον τομέα της πληροφορικής, για την ιδέα, ο Padmavathi έχει επίσης την έγκριση των γονέων του για το αντισυμβατικό γεγονός, όπως δήλωσε.

Πηγή:

edition.cnn.com/style/article/india-wedding-metaverse/index.html


Source: Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com.

*The article has been translated based on the content of Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!